Azdren Llullaku vrea să continue în România și dacă nu semnează prelungirea cu Ceahlăul. Atacantul albanez, nemilos cu naționala Italiei și surprins de ce au realizat românii la EURO

Narcis POHOAȚĂ 01 Jul. 2024, 11:18 Liga 2
Azdren Llullaku vrea să continue în România și dacă nu semnează prelungirea cu Ceahlăul. Atacantul albanez, nemilos cu naționala Italiei și surprins de ce au realizat românii la EURO

Deși a trecut o săptămână de la reunirea Ceahlăului, căpitanul din partea a doua a sezonului trecut, Azdren Llullaku, încă nu a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului cu gruparea nemțeană.

Atacantul albanez în vârstă de 36 de ani nu s-a prezentat încă la antrenamentele echipei pregătite de italianul Marco Veronese, dar nu exclude posibilitatea de a continua cu Ceahlăului și în stagiunea viitoare a Ligii 2.

Azdren Llullaku încă nu știe dacă va continua la Ceahlăul sau nu

Azdren Llullaku așteaptă un telefon din partea finanțatorului Anton Măzărianu pentru a discuta termenii noului contract.

”Am vorbit cu patronul Anton Măzărianu și a rămas că vom vorbi după ce revine din Germania, de la Campionatul European. Aștept un telefon de la dânsul și o să merg să vorbim, iar dacă ne înțelegem voi prelungi cu Ceahlăul. Șanse sunt, dar depinde de condiții, de tot. Eu mi-aș dori, sincer, să continui la Piatra Neamț, pentru că m-am simțit bine acolo. În plus, e și un antrenor italian, pe care îl cunosc. Cred că lucurile ar putea fi în regulă. Dar dacă nu sună, o luăm pe drumuri diferite”, a declarat Azdren Llullaku pentru Liga2.ro.

Mediaș și Muzane, variante pentru Llullaku

Azdren Llullaku spune că are oferte și din ligile interioare italiene, dar și-ar dori să continue în România, țară în care s-a simțit foarte bine în ultimii ani.

În cazul în care nu va ajunge la un acord cu Ceahlăul, ”Lulu” ar putea ajunge la ACS Mediaș, în Liga 3, formație ce ar putea fi pregătită de Cristian Pustai.

”Dacă nu va fi Ceahlăul, sunt și alte variante pentru mine. Sunt ceva discuții în Liga a 4-a din Italia, unde am jucat și înainte de a veni la Ceahlăul. Mai este și varianta Mediaș, cu domnul Pustai, dacă va semna acolo. Sunt oferte, dar aștept să văd dacă se concretizează ceva în România. Eu mi-aș dori să rămân în România, pentru că m-am simțit foarte bine aici în ultimii ani”, a completat Llullaku, care înainte de a semna cu Ceahlăul a jucat la echipa italiană de Liga a 4-a Cjerlins Muzane.

Nemilos cu naționala Italiei, pe România a lăudat-o

Atacantul albanez în vârstă de 36 de ani a comentat și marea dezamăgire produsă de campioana europeană en-titre Italia, eliminată în optimi la EURO, după 0-2 cu Elveția. Totodată, Llullaku consideră că România este una dintre surprizele frumoase ale acestui turneu final, prin ieșirea din grupă.

”Italia, foarte rău. Am și spus, recent, că nu mai sunt jucăorii care au fost în trecut, că nu mai sunt o sperietoare. Și așa a fost. Sigur, au câștigat EURO în 2021, dar anul ăsta Italia a jucat mult mai slab. Fără idei de joc, fără spirit de luptă, foarte dezamăgitor”, a declarat Azdren Llullaku.

Fostul golgheter din prima ligă apreciază însă performanța României, pe care o consideră surpriza frumoasă de la EURO și consideră că tricolorii pot învinge Olanda, în optimi:

”Uite, România a fost surpriza frumoasă. România a fost mai bună și chiar m-aș bucura să treacă de Olanda și să meargă în sferturi. Va fi foarte greu, pentru că Olanda are jucători buni, dar e un meci eliminatoriu și se poate întâmpla orice. O fază fixă, o execuție, pentru că România are jucători de execuție, se poate întâmpla orice. M-aș bucura să vedem România în sferturi.

Despre Albania, a făcut și ea o figură destul de frumoasă, păcat că a fost într-o grupă foarte grea, cu Italia, Spania și Croația, dar a fost destul de bine.”

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Narcis POHOAȚĂ 01 Jul. 2024, 11:18 Liga 2
Pe aceeași temă