Atunci când scopul scuză mijloacele. Cristian Pustai, mai puțin interesat de imaginea Buzăului cu FC Brașov: ”Se putea să nu câștigăm, dar sunt zâmbitor pentru că am ajuns la 28 de puncte”. ”Profesorul”, tot cu gândul la etapele trecute

Răzvan STÎNGĂ 26 Nov. 2021, 19:35 Liga 2
Atunci când scopul scuză mijloacele. Cristian Pustai, mai puțin interesat de imaginea Buzăului cu FC Brașov: ”Se putea să nu câștigăm, dar sunt zâmbitor pentru că am ajuns la 28 de puncte”. ”Profesorul”, tot cu gândul la etapele trecute

După un meci nu foarte spectaculos și o prestație nu foarte convingătoare chiar dacă a dominat, FC Buzău a învins cu 1-0 FC Brașov și a trecut peste eșecul de runda trecută, cu CS Comunal Șelimbăr. Antrenorul Cristian Pustai a recunoscut la finalul duelului cu brașovenii că echipa nu a arătat prea bine.

”Profesorul” a văzut o exprimare mai puțin reușită a elevilor săi, comparativ cu rundele trecute, dar a fost mulțumit de cele trei puncte. Practic, și-a dorit victoria indiferent de imaginea din teren, mai ales că FC Buzău pornea ca favorită certă în fața Brașovului.

Cristian Pustai: ”Se putea să nu câștigăm, cu toate că jocul a fost la discreția noastră” 

Cristian Pustai a scos în evidență și prestațiile arbitrilor din ultimele două deplasări, cu Ripensia și cu CS Comunal Șelimbăr care, în opinia sa, au dezavantajat FC Buzău. A catalogat anumite decizii ale celor care au împărțit dreptatea drept unele bizare.

A fost un meci important, un meci pentru trei puncte care ne-a dus, sigur, pănâ la reluarea de anul următor a campionatului, pe locul 6 cel puțin. Este ceea ce ne-am propus, le-am zis jucătorilor că e păcat de parcursul și de munca de până acum să dăm cu piciorul.

Se putea să nu câștigăm, cu toate că jocul a fost la discreția noastră. Apar pe final accidentări, ieșiri din formă, a fost eșecul cu Șelimbăr. Au și fost câteva arbitraje, în deplasarea de la Ripensia și în deplasarea de la Șelimbăr, cel puțin bizare și te poți aștepta la orice.

Acum am intrat într-o normalitate, sunt zâmbitor că avem 28 de puncte în campionat”, a declarat Cristian Pustai pentru Campus TV.

  • FC Buzău, cu FC Brașov: R. Stoian – R. Șt. Zamfir, Vîrtej, Wiktorski, Tud. Oltean – Al. Munteanu (Rogac 63′), A. Lopez, Gaitan, Cip. Petre (cpt.)(C. Toma 89′), Pațurcă – Chică-Roșă (A. Manea 75′).
    Rezerve neutilizate: Cr. Avram – Ghinga, Kanda, Ekollo, Al. Neacșu, Oteliță.

FC Buzău, în așteptarea partidei din Cupa României 

La 1 decembrie, FC Buzău va juca în sferturile de finală ale Cupei României, cu FC Voluntari. Impresiile lui Pustai cu privire la duelul cu prim divizionara:

FC Voluntari e o echipă bună a Ligii 1, o echipă care a terminat în barajul de menținere sezonul trecut, dar care acum a investit, a adus jucători, a făcut o echipă care în Liga 1 se bate cu oricine”.

FC Buzău a adunat 28 de puncte în 15 meciuri din Liga 2 

FC Buzău va termina etapa pe locul 5 al Ligii a 2-a, cu 28 de puncte. După partida cu FC Voluntari din Cupa României, buzoienii vor juca pe terenul Stelei, în ultima rundă a campionatului, din 2021.

Foto: Valentin Macrea (Sport Pictures) și Leczki Jozsi (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liber-la-spectatori-fanii-revin-in-tribune-pe-final-de-2021-ultima-etapa-din-liga-2-si-liga-3-se-disputa-integral-cu-portile-deschise-19211602

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-pierdut-si-la-buzau-calin-moldovan-e-increzator-ca-redreseaza-echipa-vad-pasi-mici-dar-siguri-spun-eu-spre-mai-bine-19211482

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-e-ratarea-sezonului-in-liga-2-dumitru-rogac-nu-a-inscris-cu-poarta-goala-dintr-un-metru-in-partida-buzaului-cu-fc-brasov-19211493

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Nov. 2021, 19:35 Liga 2
Pe aceeași temă