Atât le-a trebuit! Adrian Mihalcea și-a criticat dur jucătorii după ce Unirea Slobozia a făcut egal cu retrogradata Aerostar Bacău: ”Nu avem motivație. N-am avut o exprimare coerentă, am făcut greșeli cu duiumul în apărare”

Andrei PASCU, Petronel TUDOR 30 Apr. 2021, 14:57 Liga 2
Atât le-a trebuit! Adrian Mihalcea și-a criticat dur jucătorii după ce Unirea Slobozia a făcut egal cu retrogradata Aerostar Bacău: ”Nu avem motivație. N-am avut o exprimare coerentă, am făcut greșeli cu duiumul în apărare”

Egalul înregistrat de Unirea Slobozia cu Aerostar Bacău, 2-2 în etapa a 6-a a play-out-ului, l-a nemulțumit în mod evident pe Adrian Mihalcea. Echipa sa se află în lupta pentru evitarea retrogrării, dar nu a reușit să câștige contra unei formații deja căzute matemaric în Liga 3.

Ca și în alte rânduri, când Unirea Slobozia a înregistrat rezultate care l-au iritat, Mihalcea nu s-a ferit să vorbească nici de această dată deschis față de prestația jucătorilor săi. I-a criticat pentru evoluție, pentru faptul că nu au fost concentrați și că nu au reușit să exceleze nici pe faza defensivă, nici în atac.

Adrian Mihalcea, supărat pe jucători: ”Nu avem motivație și lucrul acesta se vede și în exprimarea echipei” 

Deși clubul din Slobozia se află în fața unui moment neplăcut, retrogradarea, Mihalcea a accentuat faptul că jucătorii săi parcă nu au motivație și că nu sunt capacitați la cote maxime pentru un astfel de final de campionat foarte complicat.

Ideea e că a fost un meci cu o încărcătură aparte și parcă nu reușim să facem față acestor meciuri, cu echipele din subsolul clasamentului. Nu avem motivație și lucrul acesta se vede și în exprimarea echipei. Tocmai de accea mă gândesc că am trei zile până la meciul următor. Să vedem ce se va întâmpla pe viitor.

Nu ne-a surprins cu nimic Bacău, singurul aspect a ținut de atitudinea noastră. Am crezut că e foarte ușor. N-am avut o exprimare coerentă, am făcut greșeli în apărare cu duiumul. Pe faza de atac nu am reușit să câștităm dueluri, să fim periculoși. Doar prin faze fixe am fost periculoși, iar lucrul acesta ne-a costat”, a declarat Adrian Mihalcea.

Aerostar Bacău și Unirea Slobozia au făcut 2-2, dar moldovenii au condus de două ori. Au deschis scorul prin Cătălin Vraciu, iar formația lui Mihalcea a revenit apoi și a egalat la 1 prin Vlad Suciu. Gazdele au reintrat în avantaj prin același Vraciu, în minutul 80, dar patru minute mai târziu Dorin Radu a înscris pentru 2-2 și a stabilit scorul final.

”Finală” pentru locul de baraj 

Unirea Slobozia va disputa o adevărată finală etapa următoare, cu CSM Reșița, pentru poziția care duce în barajul de retrogradare. Cine pierde va merge automat în Liga 3.

Vreau să mă liniștesc trei zile, e Paștele, și vedem ce și cum după. Direcția nu e ok”, a încheiat Adrian Mihalcea, care va încerca să regleze cât poate sincopele din jocul Sloboziei, în numai câteva zile.

Unirea Slobozia e pe locul 6 înaintea ultimei etape, cu 26 de puncte, același punctaj cu echipa de deasupra, CSM Reșița, cu care va juca, așadar, în ultima rundă a play-out-ului Ligii 2.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

Andrei PASCU, Petronel TUDOR 30 Apr. 2021, 14:57 Liga 2
Pe aceeași temă