Asta îi mai lipsea Petrolului. După ce a scăpat cu greu de COVID-19, a pierdut doi fotbaliști pentru finalul de an din cauza accidentărilor

Autor: Andrei PASCU Publicat: 28 Nov. 2020, 13:43 Liga 2
Asta îi mai lipsea Petrolului. După ce a scăpat cu greu de COVID-19, a pierdut doi fotbaliști pentru finalul de an din cauza accidentărilor

Noi probleme la Petrolul, după infectările în masă cu COVID-19 de care a scăpat cu greu. Ploieștenii nu mai pot conta în acest an, în cele câteva partide rămase, pe Ibrahim Diarra (20 de ani) și Daniel Enache (18 ani), amândoi având de suferit din cauza unor accidentări. Atacantul și mijlocașul au acuzat probleme medicale în timpul meciului cu Aerostar Bacău, pierdut cu 1-4.

Anul 2020 s-a terminat mai repede pentru Ibrahim Diarra și Daniel Enache

Enache și Diarra nu au fost în lotul echipei nici în cea mai recentă partidă din Liga 2, cu SCM Gloria Buzău (scor 1-1), din etapa a 14-a. Au fost lăsați în afara lotului, dar se pare că problemele sunt destul de importante, motiv pentru care nu vor face parte din planurile lui Viorel Moldovan pentru ultimele meciuri din 2020.

Potrivit Gazeta Prahova, Daniel Enache era suspect inițial de ruptură de ligamente sau ruptură totală de menisc, dar în urma analizelor s-a dovedit că e vorba de o ruptură parțială de menisc. Mijlocașul nu va fi nevoit să se opereze, ci va face un anumit tratament care va dura cel mult o lună.

În ceea ce îl privește Ibrahim Diarra, nici în cazul său nu e vorba de verdictul dat la prima vedere, acela de ruptură musculară. Analizele efectuate zilele precedente au demonstrat că e vorba doar de o întindere musculară, iar astfel nici el nu mai poate intra în meciuri în acest an. Cei doi vor reveni în perioada de pregătire din iarnă.

Diarra a jucat șapte meciuri până la accidentare, Enache patru 

Diarra a fost utilizat destul de des de Viorel Moldovan în acest sezon. El a prins șapte meciuri și a reușit să și marcheze un gol, în victoria cu Ripensia, scor 5-0. Enache a fost folosit mai puțin, în numai patru partide.

Astfel, după ce au absentat în partida cu SCM Gloria Buzău, cei doi nu pot juca nici în ultimele două dueluri ale anului, cu CSM Ceahlăul, de sâmbătă, din 16-imile Cupei României, și nici în etapa a 15-a din Liga 2, contra celor de la Unirea Slobozia.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 28 Nov. 2020, 13:43 Liga 2
Pe aceeași temă