Așa-i place lui Dorinel Munteanu! E în sfârșit mulțumit, după ce SC Oțelul a învins Dinamo: ”Felicit jucătorii, au avut atitudine și am câștigat meritat”. Reacție sinceră despre fanii ”câinilor”, care l-au fluierat

Andrei PASCU 16 Aug. 2022, 20:44 Liga 2

SC Oțelul a câștigat unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a 2-a din Liga 2. Gălățenii au trecut de Dinamo cu scorul de 3-1, iar Dorinel Munteanu a fost, în sfârșit, mulțumit de jucători, de modul în care au evoluat și, în special, de faptul că au fost luate cele trei puncte.

Dinamo – SC Oțelul, 1-3. Reacția lui Dorinel Munteanu

SC Oțelul a intrat bine în meciul de la Clinceni și a arătat că poate bate Dinamo încă din primele minute, când a pus o presiune constantă. În cele din urmă, golul a picat în minutul 33, când Răzvan Gorovei a executat excelent o lovitură liberă. ”Câinii” au ieșit mai mult la joc apoi și chiar au marcat la ultima fază a primei părți, prin Vasile Buhăescu, în minutul 45+2, în urma unei combinații lucrate clar de Ovidiu Burcă.

Partea secundă a început cu un plus la capitolul posesie pentru Dinamo, dar în cele din urmă SC Oțelul a făcut diferența prin experiență. Laurențiu Maxim, în minutul 56, și George Cîrjan, în minutul 66, au semnat prima victorie a formației din Galați după revenirea în Liga 2.

  • SC Oțelul Galați, cu Dinamo: Dur-Bozoancă – Sil. Rus, Yabre, Ghiocel, Nedelea – Jardan (Cireș 89′), Mih. Adăscăliței (Markovic 79′), Gorovei – Mitoi (Laur. Maxim 46′), Cîrjan (cpt.)(Berisha 89′), A. Nica (Cisotti 55′)
    Rezerve neutilizate: R. Pop – Farcaș, Sîrghi, Dav. Ilie

Dorinel Munteanu, în sfârșit mulțumit de jucători: ”Felicit echipa, am avut atitudine”

Dorinel Munteanu a oferit multe laude jucătorilor săi, menționând că partida a fost tranșată meritat în favoarea Oțelului.

Felicit echipa mai întâi, pentru că, așa cum am discutat înainte de joc, am avut un plus de atitudine și cred că am câștigat meritat. Am controlat partida, am avut ocazii. Sigur, am primit gol în minutul 45, dar apoi am demonstrat caracter și atitudine, am revenit și am câștigat.

În primul rând e o muncă de un an de zile în care am cerut echipei să aibă încredere. Dacă toți jucătorii sunt la potențial maxim, e greu să pierdem ușor. Nu trebuie să ai nume mari în lot, trebuie să ai echipă. Am demonstrat și acum, și în Liga 3, dar e o muncă de un an de zile.

Dinamo a fost susținută din tribune, a fost multă lume, dar am trecut peste și am câștigat”, a declarat Dorinel Munteanu la microfonul DigiSport.

Dorinel Muntenau a contestat penalty-ul primit de Dinamo

Dorinel Munteanu a comentat episodul din minutul 74, atunci când Dinamo a primit o lovitură de la 11 metri, după ce Valentin Lazăr a căzut în careu. Antrenorul a văzut cartonașul galben pentru proteste, dar din reluările fazei s-a observat că penalty-ul a fost unul acordat ușor. E greu de spus dacă Lazăr a fost cu adevărat agățat de Andrei Rus.

Mi s-a părut că a fost prea ușor acordat, dar am luat cartonaș galben, asta e”, a spus Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu încearcă să-și țină jucătorii cu picioarele pe pământ. SC Oțelul, meci cu Unirea Constanța în etapa  3-a

Pentru SC Oțelul urmează un meci pe teren propriu, cu Unirea Constanța, ultima clasată în clasamentul din Liga 2. Dorinel Munteanu va încerca, acum, să îi țină cu picioarele pe pământ pe jucătorii săi și să trateze așa cum trebuie confruntarea.

Asta deși echipa lui Dacian Nastai are un început modest de campionat, iar SC Oțelul are, clar, prima șansă la cele trei puncte.

Dorinel Munteanu, fluierat de fanii lui Dinamo

Pe lângă faptul că a prefațat duelul cu Unirea Constanța, Dorinel Munteanu a remarcat și cele întâmplate în tribune, anume că a fost fluierat de fanii ”câinilor”.

Sigur, e începutul campionatului, avem duminică un meci foarte greu cu Unirea Constanța. Sper ca până la ora jocului să readuc echipa cu picioarele pe pământ. Trebuie să luăm punctele pe teren propriu, iar în deplasare că scoatem cât mai mult.

Era un început bun dacă aveam șase puncte, dar obiectivul din acest an este să fim în play-off. Este realizabil, dar facem eforturi din toate punctele de vedere. Avem liniște, dar liniștea nu câștigă meciurile. Băieții sunt cei mai importanți, cei care câștigă punctele.

Pentru mine, istoria pe care o are Dinamo nu pot s-o uit niciodată. Îmi pare rău că anumiți spectatori au stricat lucrurile, dacă pot să spun așa, nu e o problemă, sunt antrenorul echipei Oțelul Galați. E posibil ca Dinamo să se bată la promovare, pentru că sunt convins că vor mai veni jucători.

Jocul lui Dinamo nu a fost slab, chiar dacă noi am pus presiune. Mie mi s-a părut o echipă bună, dar mai are de muncit, cum și noi mai avem”, a mai afirmat Dorinel Munteanu.

SC Oțelul, patru puncte după două etape

Patru puncte a adunat SC Oțelul după primele două runde din Liga 2. În partida de debut, cu Politehnica Iași, de la Galați, a scos un punct, 0-0.

Dacă SC Oțelul va avea următoarea partidă acasă, cu Unirea Constanța, Dinamo va merge pe terenul Viitorului Pandurii, la Târgu Jiu.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Picures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/verdict-transant-in-cazul-penalty-ului-dictat-in-dinamo-sc-otelul-marius-avram-nu-a-lasat-loc-de-interpretari-19241158

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-stie-cu-cine-a-semnat-si-nu-se-plange-dupa-primul-esec-suferit-ca-antrenor-la-dinamo-trebuie-sa-fim-echilibrati-linistiti-avem-foarte-mult-de-munca-concluziile-dupa-19241122

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-sc-otelul-incepe-la-ora-1800-primul-11-ales-de-ovidiu-burca-19241045

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-cu-frana-de-mana-trasa-marin-mitran-s-a-vazut-o-stare-de-oboseala-la-jucatorii-veniti-tarziu-la-pregatiri-iar-arbitrajul-ne-a-lovit-din-nou-19241059

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacian-nastai-explicatiile-inceputului-slab-de-sezon-al-echipei-unirea-constanta-de-ce-e-pe-ultimul-loc-in-liga-2-si-ce-urmeaza-pentru-satelitul-fcsb-ului-19241052

https://liga2.prosport.ro/seria-1/suporterii-stelei-au-continuat-protestul-impotriva-conducerii-csa-si-la-prima-deplasare-din-acest-sezon-mesajele-afisate-de-galerie-la-slatina-19241038

https://liga2.prosport.ro/special/video-emil-sandoi-si-daniel-pancu-prezentati-ca-selectioneri-la-nationala-u21-respectiv-u20-cei-doi-vor-colabora-pentru-euro-u21-2023-19241021

Andrei PASCU 16 Aug. 2022, 20:44 Liga 2
Pe aceeași temă