Apostol refuză să evolueze ca jucător

14 Aug. 2009, 12:14 Liga 2
Apostol refuză să evolueze ca jucător

 

În ciuda insistenței oficialilor, dar mai ales a jucătorilor FC Botoșani, antrenorul Ștefan Apostol și-a păstrat declarațiile făcute în momentul în care a preluat funcția de principal al echipei, afirmând că nu intenționează să fie și jucător în acest debut de campionat. "Le-am explicat și le-am cerut jucătorilor să și-l scoată din minte, cel puțin în perioada asta, pe jucătorul Apostol pentru că nu sunt copii de țâță și s-ar dezonora pe ei ca fotbaliști să stea într-un jucător de 35 de ani. Asta trebuie să-i împingă la mai multă maturitate și la o atitudine schimbată față de ce s-a întâmplat în ultimul joc amical. Fără atitudine în teren și fără muncă, nu se poate vorbi de fotbal", a declarat Ștefan Apostol.

 

Imediat după umilința înregistrată de FC Botoșani la Roman cu divizionara C, Laminorul, scor 0-4, mai mulți fotbaliști au declarat că dacă "Fane nu va fi pe teren în acest campionat, va fi deranj mare". Principalul botoșănean crede însă că "episodul Roman" a fost doar un accident nefericit. "Sunt convins că nimănui nu i-a plăcut ce s-a întâmplat în ultimul joc amical. În discuțiile purtate după acest meci cu ei, au conștientizat că indiferent de numele care intră în teren, fără muncă nu se poate", a mai spus Apostol.

 

Tehnicianul a rămas neclintit în decizia pe care a luat-o chiar dacă și președintele echipei, Cornel Șfaițer a afirmat că Ștefan Apostol nu ar face rău echipei dacă ar evolua. "Acum intervin mai multe aspecte. Apostol ca să dea un randament bun pe teren, trebuie să se și antreneze. Ori, nu pot în acest moment să fac două lucruri deodată: să mă și antrenez 100% și să fiu și atent vis-à-vis de celelalte aspecte. De asta trebuie scoasă din minte varianta cu Apostol pe teren", a conchis tehnicianul FC Botoșani.

 

Sursa: sport.botosani.ro

14 Aug. 2009, 12:14 Liga 2
Pe aceeași temă