Anunț ferm al lui Adrian Mihalcea, după meciul Unirii Slobozia cu Metaloglobus: ”Minusurile le țin pentru mine, dar se va vedea în iarnă ce se va schimba.” Jucătorii care l-au nemulțumit și fotbalistul care a ”scăpat”: ”A fost dezinvolt”

Răzvan STÎNGĂ 20 Nov. 2021, 16:48 Liga 2
Anunț ferm al lui Adrian Mihalcea, după meciul Unirii Slobozia cu Metaloglobus: ”Minusurile le țin pentru mine, dar se va vedea în iarnă ce se va schimba.” Jucătorii care l-au nemulțumit și fotbalistul care a ”scăpat”: ”A fost dezinvolt”

Deși a avut om în plus în ultimele 10 minute cu Metaloglobus, Unirea Slobozia a obținut doar un punct în partida de sâmbătă, ce s-a disputat pe terenul propriu (scor 1-1). Adrian Mihalcea a evidențiat anumite nemulțumiri și e pregătit să facă modificări în iarnă.

Adrian Mihalcea, categoric: ”Minusurile le țin pentru mine. Se va vedea în iarnă ce se va schimba”

Antrenorul Unirii Slobozia este în mare parte îngrijorat de randamentul oamenilor de gol, astfel că e gata să întocmească lista plecărilor, deși în urma partidei cu bucureștenii nu a vrut să ofere numele jucătorilor de ale căror prestații este nemulțumit.

E drept că în ultimele meciuri Adrian Mihalcea nu a avut la dispoziție cei mai buni jucători, dar se aștepta ca înlocuitorii lor să dea mult mai mult. ”Principalul” a avut și o remarcă pozitivă față de tânărul Daniel Mihai.

Referitor la absențe, eu sunt de părere că ai un lot numeros pentru atunci când anumiți jucători nu joacă, cei care intră trebuie să înlocuiască bine. Astăzi pot să spun că am redescoperit un băiat, fundaș stânga, Mihai Daniel, care din păcate nu a putut să joace mai mult până acum, dar azi a fost dezinvolt. Culmea, e și under. E un jucător foarte ok.

Acesta ca plus, minusurile le țin pentru mine. Se va vedea în iarnă ce se va schimba.

Noi știm că avem probleme în fața porții. Dacă în alte meciuri nu am reușit să o băgăm în poartă din cele multe ocazii pe care le aveam, azi chiar nu am avut ocazii”, a spus Adrian Mihalcea la Sport Total FM.

Adrian Mihalcea, despre meciul cu Metaloglobus: ”Când am rămas în 10 oameni cred că nu am mai avut vreo ocazie, oportunitate clară” 

În partida cu Metaloglobus, Unirea Slobozia a marcat prin Florinel Ibrian, în minutul 52, de la 11 metri. A fost egalată în minutul 61, în urma reușitei lui George Caramalău, după un corner, iar în ultimele 10 minute gazdele au avut om în plus. A fost eliminat Ionuț Sîrbu, după un cot aplicat lui Răzvan Greu.

Referitor strict la partida cu Metaloglobus, Adrian Mihalcea a declarat că rezultatul este unul echitabil.

Este un rezultat echitabil, nu a fost un spectacol pe teren, am avut probleme noi, au avut și ei, lipsa jucătorilor care erau importanți. Singurul lucru pe care îl regret e că am luat gol din fază fixă, într-un moment în care așezasem jocul, conduceam cu 1-0… dar e un rezultat care nu ne ajută prea mult nici pe noi, nici pe Metaloglobus.

Am acumulat câte un punct în perspectiva atingerii play-off-ului, dacă pot să spun asta. Când am rămas în 10 oameni cred că nu am mai avut vreo ocazie, oportunitate clară. Metaloglobus s-a blocat bine, a interpretat bine, a tras de timp, lucruri normale.

Dar, penalty-ul a fost scos de un atacant, ceea ce este o bilă albă. Avem și accidentarea lui Stoica, de foarte mare durată, nu știu dacă va mai juca la noi după operația suferită. Ceilalți atacanți, fără realizări”, a mai precizat Adrian Mihalcea.

  • Unirea Slobozia cu Metaloglobus: Gurău – Ibrian (cpt.), Gab. Lazăr, Perju, D. Mihai, Trașcu (Mustacă 86′), Bolohan (Savu 78′), Seb. Ivan (Turcu 78′), Greu, Cruceru, Afalna. Rezerve neutilizate: Poiană – Dorobanțu, Dorin Radu, M. Matei, Mih. Lemnaru.

Adrian Mihalcea speră la un final de an cu victorii 

Unirea Slobozia mai are de jucat două meciuri în acest final de an, cu FK Csikszereda, în deplasare, și cu Viitorul Pandurii, pe teren propriu. Reacția lui Mihalcea față de aceste ultime două runde:

Pentru cele șase puncte din ultimele două etape trebuie să muncim enorm. Vom juca împotriva FK Csikszereda, o echipă în revenire de formă, după care un meci cu Viitorul Pandurii, care ca orice echipă cu care noi jucăm, evoluează în etapele anterioare cu Călărași și cu Dacia Unirea Brăila, care nu pun aproape deloc probleme.

Vom avea o stare de spirit foarte bună. Vom lupta, suntem pe locul 9, suntem în obiectiv. E păcat și că trec punctele pe lângă noi, în anumite meciuri din cauza arbitrajului, dar acum a fost un arbitraj foarte bun”.

Acum pe locul 9, Unirea Slobozia poate pica pe locul 10 la finalul rundei. În cazul în care CS Comunal Șelimbăr va trece de FC Buzău, pe teren propriu, va devansa formația din Slobozia cu un punct.

Foto: Justinel Stăvaru/ Mediafax Foto

Răzvan STÎNGĂ 20 Nov. 2021, 16:48 Liga 2
Pe aceeași temă