Antrenorul echipei Viitorul Pandurii, optimist înaintea partidei cu Dinamo. Florin Stîngă: ”Suntem favoriți.” Fostul stelist Florin Răsdan are ”ambiție mare” să câștige contra ”câinilor”

Mircea OGLINDOIU 19 Aug. 2022, 13:00 Liga 2
Antrenorul echipei Viitorul Pandurii, optimist înaintea partidei cu Dinamo. Florin Stîngă: ”Suntem favoriți.” Fostul stelist Florin Răsdan are ”ambiție mare” să câștige contra ”câinilor”

Fără punct și fără gol marcat după primele două etape din Liga 2, Viitorul Pandurii speră să bifeze primul succes sâmbătă, cu Dinamo.

Partida este programată de la ora 18:45, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu, iar antrenorul gorjenilor Florin Stîngă crede că echipa sa este favorită.

”Fiecare meci este o șansă în plus pentru noi să ne câștigăm respectul. Au fost două săptămâni grele pentru mine ca antrenor, nu prea dorm nici noaptea, dar asta este meseria pe care am ales-o și îmi place. Am încredere în jucători, cred că suntem favoriți, jucăm acasă, și sper că va veni și ziua noastră”, a declarat Stîngă, la conferința de presă de dinaintea partidei.

Florin Stîngă e încrezător, chiar dacă Viitorul Pandurii nu a câștigat punct din primele două meciuri

Antrenorul originar din Brașov speră ca elevii săi să fie de data aceasta și eficienți la finalizare, după ce n-au reușit să marcheze cu CSC Dumbrăvița (0-1) șli Politehnica Iași (0-2).

”Din păcate, rezultatul nu a fost de partea noastră la Iași, dar jocul pe care l-am prestat și determinarea pe care au arătat-o jucătorii ne dau încredere pentru viitor. Întâlnim un adversar cu o tradiție foarte mare în fotbalul românesc, care vine după un joc destul de bun! (n.r. – Dinamo a pierdut etapa trecută meciul cu SC Oțelul Galați,scor 1-3 la Clinceni). Au făcut, la fel ca noi, niște greșeli personale și au pierdut meciul. Ne așteaptă un meci dificil, pentru că au în componență jucători tineri, talentați, care pot să facă diferența. Noi trebuie să evităm erorile și să fim mult mai concentrați în fața porții”, a precizat Florin Stîngă.

Florin Răsdan: ”Am încredere că purtem câștiga cu Dinamo”

Optimist s-a arătat și mijlocașul Florin Răsdan. Fostul jucător al Stelei crede în continuare că noua sa echipă poate prinde play-off-ul și a dat exemplul echipei din Miercurea Ciuc, care sezonul trecut nu avea niciun punct după primele cinci etape, dar a fost la un pas de locul 6 la finele sezonului regular.

”Ne-am îmbunătățit jocul și eu cred că la Iași am făcut un meci foarte bun. Norocul nu a fost de partea noastră, nu am câștigat acea partidă, dar am încredere că vom câștiga cu Dinamo. Eu îi cunosc foarte bine pe cei de la Dinamo, suntem rivali, și am ambiție foarte mare să câștig. Dacă suntem o echipă, și formăm o familie, putem bate pe oricine. Putem să ne batem la primele 6. Anul trecut, Miercurea Ciuc a început cu cinci înfrângeri campionatul și s-au bătut până în ultima etapă la play-off. Dacă ar fi câștigat cu Brașovul, puteau să joace barajul de promovare în Liga 1. Cam asta este fotbalul, nu este drept mereu, dar am încredere că vom câștiga mult mai multe meciuri dacă vom lua, sâmbătă, cele trei puncte. Liga a doua este mai echilibrată în acest an, toate echipele au o șansă la primele șase locuri”, a spus Răsdan.

După primele două etape, Viitorul Pandurii Târgu Jiu e penultimul loc, 19, cu 0 puncte și golaveraj 0-3, în timp ce Dinamo are 3 puncte și se află pe poziția a 11-a, cu golaveraj 2-3.

Meciul din etapa a 3-a a Ligii 2 dintre Viitorul Pandurii și Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 18:45, la Târgu Jiu.

Foto: Radio Accent

Mircea OGLINDOIU 19 Aug. 2022, 13:00 Liga 2
Pe aceeași temă