De ce i-a fost frică n-a scăpat. Andrei Prepeliță a prevăzut ce avea să se întâmple în meciul CSM Reșița – Gloria Buzău, cedat de echipa sa

Andrei PASCU 09 Mar. 2024, 18:20 Liga 2
De ce i-a fost frică n-a scăpat. Andrei Prepeliță a prevăzut ce avea să se întâmple în meciul CSM Reșița – Gloria Buzău, cedat de echipa sa

Gloria Buzău a plecat învinsă de la Reșița, unde a cedat, în fața echipei din localitate, pregătită de Flavius Stoican, cu scorul de 0-2. Întâlnirea, parte din etapa a 18-a a Ligii 2, a fost comentată și de antrenorul buzoienilor, Andrei Prepeliță.

Parcă a prevăzut ce avea să se întâmplă la jocul din Valea Domanului. Prepeliță a declarat că se aștepta ca fazele fixe să producă pericol, chiar așa fiind deschis scorul în confruntarea care a avut loc sâmbătă, 9 martie.

Andrei Prepeliță știa ce avea să se întâmple în CSM Reșița – Gloria Buzău

În plus, Andrei Prepeliță era conștient că pericolul principal va veni din partea lui Elton da Silva, pe care îl considera amenințarea cea mai mare la fazele fixe. Jucătorul Reșiței a punctat în minutul 11, din cornerul executat de Denis Fărăgău.

Apoi, pe fondul încrederii căpătate, CSM Reșița a stabilit scorul final la numai 11 minute după ce a deschis scorul, în urma unei transformări de la 11 metri a lui Marian Drăghiceanu.

  • Gloria Buzău: Greab – Ferraresso (Chică-Roșă 46′), Dandea, Dobrosavlevici, D. Dumitrașcu (Șteau 46′), Akhmatov, Prejmerean, Perianu, Mih. Rădulescu, Val. Dumitrache (Sg. Pîrvulescu 46′), Cr. Dumitru (cpt.)(R. Crișan 46′)
    Rezerve neutilizate: Haymamba – D. Benzar, Nadolu, Sălceanu, Mat. Tănasă

Impresiile lui Andrei Prepeliță după meciul din Valea Domanului

Abia după ce s-a distanțat formația gazdă pe tabelă a reușit să joace ceva mai bine Gloria Buzău, conform lui Andrei Prepeliță, dar nu a fost suficient. Spera ca meciul să arate promițător din start, mai ales că i-a atenționat pe elevii săi în privința principalelor pericole.

Din păcate, am fost surprinși la primul gol, la faza fixă. Știam că majoritatea fazelor fixe se bate pentru da Silva. Am fost personal și am văzut meciul de la Slatina, dar… cum începuse meciul mi-am dat seama că nu e ok.

Apoi, a urmat acel penalti și după am încercat, am avut câteva șanse de a marca, dar a fost puțin din ce am antrenat. Din păcate, am pierdut meciul”, a spus Andrei Prepeliță, conform Radio Timișoara.

Gloria Buzău poate cădea o poziție după etapa a 18-a

Gloria Buzău se află pe locul 4 în Liga 2, la opt puncte de liderul CSC Șelimbăr și are avans de trei puncte peste locul 7, primul care la finalul sezonului regular nu duce în play-off, ocupat de ACSM Ceahlăul momentan, dar care nu a evoluat în această rundă a 18-a.

Buzoienii pot termina runda pe locul 5. În cazul în care CS Mioveni va învinge Steaua, va acumula 32 de puncte.

În campionatul regular, Gloria Buzău va mai întâlni Viitorul Pandurii, pe teren propriu.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Caraș Online

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cfc-arges-a-pierdut-si-partida-contra-corvinului-hunedoara-19302197

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-si-csc-selimbar-egale-intr-un-meci-jucat-la-buftea-19302077

https://liga2.prosport.ro/seria-1/esec-dramatic-inregistrat-de-unirea-dej-contra-metaloglobus-19302179

https://liga2.prosport.ro/seria-1/brigada-moldoveneasca-delegata-de-cca-la-meciul-dintre-fk-miercurea-ciuc-si-ceahlaul-19302141

https://liga2.prosport.ro/seria-1/o-noua-victorie-importanta-pentru-csm-resita-contra-gloria-buzau-19302136

Andrei PASCU 09 Mar. 2024, 18:20 Liga 2
Pe aceeași temă