Andrei Nicolescu, out de la Rapid! ”Nu mai ocupă funcția de vicepreședinte și nu mai face parte din Consiliul de Administrație”. Daniel Niculae poate fi numit președinte

Andrei PASCU 05 May. 2021, 17:40 Liga 2
Andrei Nicolescu, out de la Rapid! ”Nu mai ocupă funcția de vicepreședinte și nu mai face parte din Consiliul de Administrație”. Daniel Niculae poate fi numit președinte

Un anunț așteptat de ceva timp la Rapid a fost făcut miercuri, 5 mai. Clubul a precizat că s-a reziliat, într-un final, contractul cu vicepreședintele Andrei Nicolescu, variantă care a ajuns în centrul atenției încă de la conferința de presă în care Daniel Niculae a fost prezentat ca viitor președinte al Rapidului.

Andrei Nicolescu, out de la Rapid! Daniel Niculae poate fi numit președinte 

Este binecunoscut faptul că Daniel Niculae a revenit în Giulești în anumite condiții, printre care și plecarea lui Andrei Nicolescu din club. Potrivit comunicatului de presă emis de Rapid, decizia a fost luată încă de săptămâna trecută, din 28 aprilie, dar anunțul a fost făcut, iată, o săptămână mai târziu.

Andrei Nicolescu nu mai face parte, astfel, nici din Consiliul de Administrație al Rapidului și este de așteptat ca Daniel Niculae să semneze, în sfârșit, mult așteptatul contract de președinte.

În cursul săptămânii trecute, Consilul de Administrație al FC Rapid București a suferit unele modificări.

Astfel, începând din data de 28 aprilie 2021, domnul Andrei Nicolescu nu mai ocupă funcția de vicepreședinte al clubului giuleștean și nu mai face parte din Consiliul de Administrație al Rapidului”, se arată pe pagina de Facebook a giuleștenilor, FC Rapid 1923.

Andrei Nicolescu s-ar fi opus numirii lui Daniel Niculae în funcția de președinte 

În data de 21 aprilie, Rapid anunța că Daniel Niculae, deși a participat la o conferință de presă alături de principalul acționar Victor Angelescu, la numirea în funcția de președinte, lucrurile nu s-au materalizat în totalitate. În cadrul unui Consiliu de Administrație, un membru nu a fost de acord cu numirea, astfel că momentul s-a amânat.

Informațiie din data respectivă intuiau faptul că Andrei Nicolescu a fost cel care s-a opus.

”Eu sunt vicepreședintele Rapidului. Nu vreau să fac niciun fel de comentariu cu privire la Daniel Niculae, că nu vreau să se interpreteze. Așa este cel mai bine în acest moment. Dacă eu am votat împotriva lui Nico? Vă rog să nu insistați. Nu vreau să vă spun nimic” spunea, pentru ProSport, Andrei Nicolescu, în momentul în care a fost întrebat de cele întâmplate în ședința Consiliului de Administrație.

Neînțelegeri în structurile de conducere ale Rapidului 

În ultimul timp, între Andrei Nicolescu și Victor Angelescu existau mai multe tensiuni, lucru recunoscut de acesta din urmă, după o intervenție. Făcea referire la faptul că l-a informat pe Nicolescu că trebuie să plece din club, însă acesta nega că lucrurile au decurs astfel.

Am spus că trebuie să facem anumite demersuri, astfel încât să fie numit președinte. Am făcut asta pentru că am vorbit cu Andrei Nicolescu, i-am spus ce vreau. L-am chemat la mine în birou, știu ce am vorbit. El poate să iasă public să spună orice. Am vrut neapărat să îl aduc pe Daniel chiar la începutul play-off-ului”, spunea Angelescu despre situația lui Nicolescu.

Iată că acum lucrurile s-au reglat, iar Rapid a rămas momentan fără vicepreședinte. În schimb, urmează să numească președintele, în persoana lui Daniel Niculae.

CITEȘTE și: A fost adus Daniel Niculae la Rapid ca scut împotriva suporterilor în cazul unei nepromovări? Neconcordanțele din discursul lui Angelescu ridică semne de întrebare!

Foto: FC Rapid 1923

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/a-fost-adus-daniel-niculae-ca-scut-impotriva-suporterilor-in-cazul-unei-nepromovari-neconcordantele-din-discursul-lui-angelescu-ridica-semne-de-intrebare-19181133

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-7-si-8-din-play-off-ul-ligii-2-cele-trei-meciuri-din-urmatoarea-runda-se-disputa-intr-o-singura-zi-cu-primele-trei-clasate-avand-stabilit-joc-in-deplasare-19182766

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-herea-mai-aproape-ca-niciodata-de-revenirea-la-rapid-visul-meu-e-sa-ma-retrag-acolo-daca-se-va-putea-sau-nu-ramane-de-vazut-19182711

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-a-invins-din-nou-fk-csikszereda-iar-daniel-niculae-incepe-sa-simta-aerul-ligii-1-imi-doresc-ca-peste-o-luna-sa-ne-bucuram-de-promovare-alaturi-de-suporteri-impresiile-viitor-19182655

 

 

 

 

Andrei PASCU 05 May. 2021, 17:40 Liga 2
Pe aceeași temă