Andrei Marc, după remiza dintre Concordia și Craiova: ”Sigur meritam să câștigăm.” Căpitanul Chiajnei spune de ce întâmpină probleme în Liga 2 jucătorii care vin din Liga 1 și de ce a ales prelungirea contractului

Marius ANGHEL 03 Mar. 2021, 14:39 Liga 2
Andrei Marc, după remiza dintre Concordia și Craiova: ”Sigur meritam să câștigăm.” Căpitanul Chiajnei spune de ce întâmpină probleme în Liga 2 jucătorii care vin din Liga 1 și de ce a ales prelungirea contractului

Concordia Chiajna a început anul 2021 cu două remize în meciurile oficiale, în care nu s-a înscris deloc. După 0-0 la Fotbal Comuna Recea, echipa ilfoveană a terminat la egalitate, fără gol, și partida împotriva liderului U Craiova 1948 SA, de această dată pe teren propriu.

Echipa antrenată de Claudiu Niculescu a avut mai multe ocazii de a înscrie față de adversar, însă Azdren Llullaku (13, 54, 84), Andrei Hergheligiu (20), Gabriel Deac (73) și Hamza Younes (90+3) nu au putut învinge portarul advers.

Andrei Marc, după remiza dintre Concordia și Craiova: ”Important este că nu am primit gol”

Căpitanul Andrei Marc (27 de ani) e de părere că echipa din Chiajna merita victoria, însă e mulțumit și cu faptul că nu s-a primit gol.

”E o nouă remiză pentru noi. Important este că nu am primit gol, dar, după aspectul jocului și după numărul de ocazii, sigur meritam să câștigăm. Dar, așa cum puteau să dea și ei gol la acea bară, să spunem că așa a fost să fie acest meci, să se termine 0-0”, a spus Marc la microfonul DigiSport.

Întrebat despre multiplele intrări dure din timpul jocului, fundașul a spus că așa se joacă în Liga 2: ”Nu e ca la Liga 1. De asta și pentru noi, ca jucători care am jucat mai mult la Liga 1, când vii la Liga 2 e greu, trebuie să pui osul la treabă. Și terenul sintetic, ok, pe vremurile astea este bun, dar după un astfel de meci te resimți câteva zile. Asta este Liga a 2-a, multă muncă și care e mai puternic câștigă.”

”Dacă nu a arbitrat bine, să se ducă și mai jos”

Marc crede că arbitrul Claudiu Marcu trebuia să dicteze cel puțin o eliminare, când Cherecheș s-a ales cu nasul spart după ce a fost lovit cu cotul de Luboya. Speră ca cei care iau decizii în privința arbitrilor să-l judece așa cum merită pe centralul constănțean.

”Poate sub puțin subiectiv, dar lui Cherecheș i-a spart nasul și a fost sânge, iar arbitrul a spus că nu a fost intenție. Ok, așa a arbitrat dânsul. El și-a făcut meciul, jocul a fost televizat. Dacă a arbitrat bine, să mai arbitreze. Dacă nu a arbitrat bine, să se ducă și mai jos”, a declarat Andrei Marc.

Obiectivul Concordiei pentru acest sezon și următorul: ”De asta am și semnat prelungirea pe încă un an”

Cu 17 puncte acumulate în 16 meciuri, Concordia Chiajna a urcat pe locul 14 în Liga 2, devansând la golaveraj Ripensia, însă rămâne în lupta pentru evitarea retrogradării. Andrei Marc a vorbit despre planurile echipei ilfovene și motivul pentru care a ales să își prelungească contractul pentru încă un an, deși la un moment dat, după ce revenea din împrumutul de la FCSB, spunea că nu-și mia dorește să joace pentru Concordia.

”E presiune mai mare. Au mai plecat câțiva jucători și au rămas mai puțini pentru această a doua jumătate a campionatului. Trebuie acum să adunăm puncte, să stăm liniștiți în luna mai, să nu avem emoții și să formăm o echipă competitivă pentru la anul. Asta ne propunem, de asta am și semnat prelungirea pe încă un an, ca să promovăm din nou”, a spus Marc, care în acest sezon de Liga 2 a evoluat în toate cele 16 meciuri disputate de Concordia, în 15 dintre ele începând ca titular. A înscris și un gol, cu Dunărea Călărași (scor 2-1).

Fundașul care a mai jucat pentru Ceahlăul Piatra Neamț, Dinamo, Şanliurfa Spor Kulubu (Turcia) și FCSB a vorbit și despre următorul meci al Concordiei, cu Petrolul, din etapa a 19-a a Ligii 2, când se va juca din nou la Chiajna. În etapa a 18-a, trupa ilfoveană va sta, la fel și Petrolul.

”Îi așteptăm pe Petrolul aici. Cu siguranță va fi un meci frumos, poate mai frumos ca acesta. Cred că nu am văzut nici la Liga 1 așa meci frumos. Să sperăm că vin și goluri, important e să nu primim”, a concluzionat Andrei Marc.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-fc-u-craiova-se-joaca-de-la-ora-1730-ovidiu-stanga-debuteaza-ca-antrenor-al-liderului-ligii-2-echipa-aflata-la-primul-meci-oficial-in-2021-19172151

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-frustrat-de-cate-ocazii-au-ratat-jucatorii-sai-in-meciul-cu-fc-u-craiova-ghinionul-a-facut-sa-nu-luam-trei-puncte-antrenorul-concordiei-crede-c-19172273

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-stanga-multumit-cu-egalul-cu-concordia-insa-deranjat-de-alt-aspect-nu-s-a-jucat-fotbal-eu-m-am-intors-in-romania-sa-jucam-fotbal-ce-i-reproseaza-arbitrului-cum-vede-reve-19172268

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cupa/adrian-mititelu-jr-multumit-cu-egalul-scos-de-fc-u-craiova-la-chiajna-un-rezultat-echitabil-ce-spune-despre-debutul-lui-ovidiu-stanga-de-ce-a-mers-spre-vestiar-19172278

https://liga2.prosport.ro/seria-1/capitanul-liderului-fc-u-craiova-incantat-ca-echipa-se-muta-pe-ion-oblemenco-acolo-este-casa-noastra-suntem-echipa-cea-mai-buna-am-dovedit-asta-cred-c-19172291

Marius ANGHEL 03 Mar. 2021, 14:39 Liga 2
Pe aceeași temă