Andrei Marc a semnat prelungirea contractuală cu Concordia Chiajna. Durata înțelegerii

Răzvan STÎNGĂ 27 Feb. 2021, 17:29 Liga 2

Concordia Chiajna l-a convins pe fundașul Andrei Marc să continue la echipă până în vara anului următor, 30 iunie 2022. Ilfovenii au ajuns la un acord cu fotbalistul de 27 de ani, cu privire la prelungirea înțelegerii.

Andrei Marc, jucătorul Concordiei Chiajna până în vara lui 2022

Anunțul a fost făcut la numai o zi după ce Concordia Chiajna s-a întărit în compartimentul ofensiv și l-a adus pe atacantul Hamza Younes (34 de ani). În comunicatul de prezentare al prelungirii contractuale cu Andrei Marc, ilfovenii vorbesc din nou de promovare.

Dacă în acest an șansele sunt nule, ei își fac speranțe pentru stagiunea următoare, așa cum își propun de câțiva ani de zile, încă din momentul în care au retrogradat din Liga 1. Aceleași gânduri le are conducerea Concordiei Chiajna și acum, se pare.

Andrei Ovidiu Marc si-a prelungit contractul!

Capitanul ,vulturilor verzi, Andrei Ovidiu Marc, in varsta de 27 ani, si-a prelungit contractul cu Concordia Chiajna pana la data de 30 iunie 2022.

Conducerea clubului impreuna cu staff-ul tehnic doresc construirea unei echipe competitive pentru sezonul viitor in vederea indepliniri obiectivului propus, promovarea in Liga 1!”, se arată pe pagina de Facebook, CS Concordia Chiajna.

Andrei Marc este sub contract cu Concordia Chiajna din 2017, când a fost luat din Turcia, de la Sanliurfaspor. A fost însă împrumutat, în acest interval, la FCSB, pentru o foarte scurtă perioadă de timp, august – septembrie 2019, când a prins două meciuri în Liga 1.

În acest sezon, Andrei Marc a prins 15 meciuri, toate în Liga 2, dintre care 14 ca titular. A și reușit să marcheze un gol.

Concordia Chiajna, locul 15 în Liga 2 

În primul meci din 2021, Concordia Chiajna a remizat cu Fotbal Comuna Recea, în deplasare, scor 0-0. Până la finalul sezonului regular mai are programate următoarele partide, cu U Craiova 1948 SA (acasă), Petrolul (acasă), Aerostar Bacău (deplasare) și ASU Politehica (acasă).

Concordia Chiajna este pe locul 15 în acest moment în Liga 2, cu 16 puncte în 15 meciuri, dar la egalitate de puncte cu următoarele două clasate, Fotbal Comuna Recea și Unirea Slobozia.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 27 Feb. 2021, 17:29 Liga 2
Pe aceeași temă