Andrei Blejdea, emoționat după primul gol în tricoul Hermannstadt-ului. Nu mai marcase de șase luni și a trecut prin momente grele: ”A fost o perioadă neagră”. Mesaj superb pentru părinți: ”Singurii care mi-au fost alături. Când îți e rău, nu mai sună telefonul”

Andrei PASCU 29 Apr. 2022, 15:25 Liga 2

Jumătate de an a așteptat Andrei Blejdea (25 de ani) pentru un gol. În confruntarea cu Concordia Chiajna, a marcat pentru prima dată de la venirea la FC Hermannstadt, din ianuarie, după ce s-a despărțit de Universitatea Cluj.

Andrei Blejdea încearcă să își revină după ruptura parțială de ligamente și se pare că e pe drumul cel bun. A prins, acum, 42 de minute în chiar cele mai recente două meciuri din play-off-ul Ligii 2, cu Unirea Slobozia și Concordia Chiajna, iar în disputa cu ilfovenii a reușit să marcheze.

Andrei Blejdea, gol după jumătate de an: ”Aveam nevoie de gol ca de aer. A fost o perioadă neagră pentru mine”

Pe lângă faptul că nu mai marcase de jumătate de an, de când era sub contrat cu ”U” Cluj, Blejdea nu mai prinsese minute în Liga 2 din decembrie. Marius Măldărășanu l-a trimis la echipa a doua pentru a se pune la punct cu condiția fizică, iar acum l-a readus la prima echipă. Fotbalistul l-a răsplătit cu un gol.

Andrei Blejdea speră ca în ultimele runde din play-off să prindă și mai multe minute și să ajute și cu alte realizări la promovarea Hermannstadt-ului în Liga 1. Reușita cu Concordia Chiajna a fost ca o adevărată descătușare pentru el.

Am văzut faza plecând pe partea dreaptă, știu că Vali Buhăcianu are viteză bună, am fugit și eu și mi-a dat o pasă bună. Îi mulțumesc enorm, aveam nevoie de gol ca de aer.

Mă bucur că am marcat, a fost o perioadă neagră pentru mine. Am avut o ruptură parțială de ligamente, am fost scos din joc, a fost foarte greu să revin, însă am intrat bine și etapa trecută, mă bucur că îmi pot ajuta echipa. Sper să readucem echipa în Liga 1, și eu, și băieții minunați pe care i-am găsit aici. Echipa merită să fie în Liga 1.

Am fost la echipa a doua mai mult de nevoie, pentru că aveam nevoie să prind ritm. Trebuia să merg în Liga 3 să joc, dar îi mulțumesc lui mister că a avut încredere în mine și că m-a băgat să joc acum. Am prins minute și sper să continui tot așa”, a declarat Andrei Blejdea la finalul jocului de la Chiajna.

Andrei Blejdea le-a dedicat părinților golul cu Concordia Chiajna: ”Singurii care au fost alături de mine”

Blejdea a avut un mesaj emoționant când a fost întrebat de persoanele cărora le dedică golurile. A spus că părinții lui au fost mereu alături de el, în special în momentele grele, așa cum s-a întâmplat în urma accidentării parțiale de ligamente.

Golul îl dedic părinților pentru că au fost singurii care au fost alături de mine. În viață, când e bine, toată lumea e lângă tine, când e rău, nu mai e nimeni, nu mai sună telefonul”, a completat jucătorul sibienilor.

FC Hermannstadt, neînvinsă în play-off-ul de Liga 2

FC Hermannstadt este, alături de Universitatea Cluj, în rândul echipelor care nu au pierdut vreun meci în acest play-off. Are 56 de puncte în urma victoriei cu Concordia Chiajna, având un ecart de două puncte peste locul 3, ”U” Cluj, dar și un minus de un punct în raport cu locul 1, Petrolul.

Cele două nu au jucat însă în această etapă de play-off. Petrolul va întâlni Steaua, acasă, în timp ce Universitatea Cluj va juca, tot pe teren propriu, pe Cluj Arena, cu Unirea Slobozia.

Reacțiile lui Andrei Blejdea, Marius Măldărășanu și Daniel Paraschiv, după jocul de la Chiajna

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-paraschiv-a-deschis-din-nou-calea-spre-succes-pentru-fc-hermannstadt-mai-importanta-este-victoria-decat-golul-meu-avem-trei-finale-ce-spune-atacantul-despre-acc-19229121

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ioan-hora-dezamageste-la-fc-hermannstadt-iar-marius-maldarasanu-pare-ca-si-a-pierdut-increderea-mereu-am-fost-sceptic-cu-privire-la-jucatorii-care-vin-din-liga-1-19229103

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-pierde-din-nou-cu-hermannstadt-si-are-cea-mai-neagra-perioada-din-acest-sezon-ianis-zicu-trebuie-sa-recunoastem-ca-nu-e-un-moment-bun-si-trebuie-sa-schimba-ceva-asa-nu-se-mai-poa-19229091

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-si-fc-hermannstadt-continua-seria-invincibilitatii-in-play-off-si-dupa-jocul-cu-concordia-chiajna-antrenorul-viseaza-la-o-promovare-cat-mai-rapida-as-vrea-ca-ultimul-meci-19229093

 

 

Andrei PASCU 29 Apr. 2022, 15:25 Liga 2
Pe aceeași temă