Andone nu se aștepta ca UTA să-l schimbe pe Roland Nagy și abia așteaptă reîntâlnirea cu Roșu. Care sunt temerile antrenorului Olimpiei pentru meciul de la Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Oct. 2016, 11:36 Actualizat: 13 Oct. 2016, 11:37 Liga 2
Andone nu se aștepta ca UTA să-l schimbe pe Roland Nagy și abia așteaptă reîntâlnirea cu Roșu.  Care sunt temerile antrenorului Olimpiei pentru meciul de la Arad

Formațiile ce împart locurile 7 și 8 cu același număr de puncte încheie runda a 12-a a Ligii 2. Duminică, începând cu ora 11:30, Olimpia Satu Mare și UTA Bătrâna Doamnă luptă pentru a rămâne agățate de plutonul fruntaș, miza fiind mai importantă pentru „alb-roșii” din moment ce obiectivul declarat al echipei este promovarea.

Partida consemnează debutul lui Laurențiu Roșu pe banca „Bătrânei Doamne” și asta chiar împotriva unuia dintre colegii de generație. „Ne întâlneam des pe la loturile naționale de juniori și tineret, îmi face plăcere să-l revăd pe Laurențiu. Nu-l cunosc ca antrenor, în schimb știu că este o persoană inteligentă, care iubește mult fotbalul. Sigur, orice schimbare de antrenor produce un șoc la echipă, deși, pe undeva, eu nu mă așteptam să se întâmple acest lucru la UTA. Roland Nagy a dus echipa foarte aproape de o promovare în Liga 1, dar, până la urmă, nu e treaba de ce a fost schimbat. Noi trebuie să ne facem treaba, indiferent de cine antrenează UTA și ce jucători vor alinia ei”, a menționat tânărul tehnician al Olimpiei.

Chiar dacă la numărul de puncte strânse sătmărenii sunt în grafic, problemele interne îi cam macină. Există fotbaliști neplătiți și de patru luni de zile, iar fostul mijlocaș spunea că va pleca de la „cârma” echipei dacă elevii săi nu vor primi din restanțe. „Avem promisiuni că vor ajunge ceva bani la jucători până la meciul cu UTA. Attila Karda este cel care se ocupă de acest aspect, nouă nu ne rămâne decât să rămânem optimiști și să ne pregătim cât mai bine pentru partida de duminică”, a adăugat Andone.

Întrebat dacă există o favorită la meciul din weekend, Andone a adăugat: „Poate fi UTA prin prisma experienței acumulate prin ajungerea atât de aproape de Liga 1, dar la fel de bine putem fi și noi, căci suntem în creștere de joc în ultimul timp. Eu cred că va fi un meci frumos, deschis oricărui rezultat, deși mi-este puțin teamă de condițiile meteo, respectiv starea terenului”, a încheiat tehnicianul lui Oli.

Eliminat la Ștefănești, portarul Andrei Preda e suspendat, același lucru fiind valabil și pentru Mihai Onicaș, care a acumulat patru „galbene”.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Oct. 2016, 11:36 Actualizat: 13 Oct. 2016, 11:37 Liga 2
Pe aceeași temă