Analiza dură a lui Victor Dican, după eșecul Universității Cluj cu Astra: ”Trebuie să ne dăm un restart”. Discurs apăsat din partea tânărului ardelenilor

Răzvan STÎNGĂ 30 Nov. 2021, 21:32 Liga 2

Victor Dican a analizat în termeni duri eșecul Universității Cluj cu Astra, scor 1-2. Din discursul tânărului de 21 de ani au ieșit în evidență cuvintele de dezamăgire, mai ales că ardelenii au ratat șansa să revină pe locul 2 în Liga 2. Problemele majore au fost în defensivă.

Victor Dican: ”Azi, noi nu am reușit să dăm mai mult decât Astra”

Deși e o echipă măcinată de probleme, Astra a reușit pe Cluj Arena ce n-a mai făcut vreo altă echipă până acum, în opinia lui Victor Dican, să aibă un apetit ofensiv remarcabil. Numărul ocaziilor create de Astra l-au surprins pe tânărul Universității Cluj, care în fața camerelor a spus că speră ca, în ciuda supărării, ca el și colegii săi să tragă concluziile și să încerce să treacă repede peste.

Din păcate, azi am pierdut primele puncte acasă. E păcat! Puteam să fim aproape de Petrolul, poate chiar să fim lângă ea, dar cred că azi avem foarte multe de învățat pentru că defensiv am stat foarte… echipele nu au avut atâtea ocazii cu noi, cel puțin acasă. În primul rând, ar trebui să analizăm meciul, fiecare să își vadă greșelile și să le elimine, pentru că nu e ok. Pierdem puncte.

Astra nu e o echipă ușoară, dacă îi dăm toate punctele e la jumătatea clasamentului. E periculoasă, în ultimele meciuri, în afară de Sibiu, cu Petrolul abia a pierdut, cu Chiajna abia a pierdut. A dat totul. Azi, noi nu am reușit să dăm mai mult decât Astra”, a declarat Dican, la microfonul Digi Sport.

  • ”U” Cluj, cu Astra: Gorcea – Alarcon (Rob. Răducanu 77′), Dican, Gugu (cpt.), Taub (Mitrea 46′) – Tescan (Ribeiro 46′), Balgiu – Hofman (M. Ciobanu 77′), Haită, Blejdea (Nic. Pîrvulescu 65′) – Boiciuc. Rezerve neutilizate: Micle – Gîț, Acolatse, D. Ispas.

Victor Dican: ”Trebuie să ne dăm un restart, mai avem un meci, cel mai important de până acum” 

”U” Cluj va avea parte de o partidă foarte complicată în ultimul meci din 2021, cu Petrolul la Ploiești, pe ”Ilie Oană”. Victor Dican vrea cele trei puncte, pentru ca ”lupii galbeni” să nu mai pună distanță peste ”studenți”.

Trebuie să ne dăm un restart, mai avem un meci, cel mai important de până acum. Mergem să luptăm, să câștigăm!

Nu ar fi capăt de țară dacă nu am învinge, dar dacă ne bat se îndepărtează de noi. Sincer, lupta pentru primele două locuri e destul de strânsă. Suntem patru-cinci echipe care ne batem pentru ele, trebuie să facem cât mai multe puncte până în play-off”, a mai declarat Dican.

Universitatea Cluj va începe ultima etapă a anului de pe locul 3, cu 33 de puncte, la un singur punct de FC Hermannstadt. Locul 1, Petrolul, are 39 de puncte. Petrolul -”U” Cluj se joacă pe 7 decembrie, de la ora 17:00.

Declarațiile date de Victor Dican după meciul ”U” Cluj – Astra 1-2:

Video: Universitatea Cluj
Foto: Flaviu Buboi (Mediafax Foto)

Răzvan STÎNGĂ 30 Nov. 2021, 21:32 Liga 2
Pe aceeași temă