Amicalul Sepsi OSK – FC Brașov a fost anulat. Covăsnenii sunt nemulțumiți, Dan Alexa explică motivele pentru care a renunțat la acest test

Adi MARICA 21 Sep. 2022, 11:16 Liga 2
Amicalul Sepsi OSK - FC Brașov a fost anulat. Covăsnenii sunt nemulțumiți, Dan Alexa explică motivele pentru care a renunțat la acest test

FC Brașov nu va disputa niciun meci amical în această pauză competiţională prilejuită de meciurile echipelor naţionale, asta deși avea perfectat un joc de pregătire cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe!

Meciul cu echipa din prima ligă ar fi trebuit să se dispute sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, pe stadionul Muncipal, însă, luni seara, brașovenii i-au anunțat pe cei de la Sepsi că nu mai pot juca.

Motivul ar fi infirmeria plină din trupa lui Dan Alexa.

Attila Hadnagy: ”Ne-au dat peste cap programul”

Anularea amicalului i-a nemulțumit pe covăsneni, care spun că programul echipei antrenate de italianul Cristiano Bergodi a fost dat peste cap.

”Cei de la Brașov ne-au dat peste cap programul. Noi ne făcusem un program, sâmbătă trebuia să jucăm cu ei, dar luni seara am primit un mesaj de la Dan Alexa în care ne-a spus că are mulți jucători accidentați și că nu pot juca. Îmi pare rău pentru că așa am rămas fără joc amical, iar înainte refuzasem două echipe tocmai pentru a juca cu FC Brașov!”, a declarat Attila Hadnagy.

Dan Alexa: ”Le-am cerut scuze și cred că au înțeles situația”

Dan Alexa spune că regretă situația și a explicat motivele pentru care a anulat jocul cu Sepsi. ”La meciul cu Oțelul s-a accidentat și Fustar, apoi avem mulți jucători care vor reveni la antrenamente după accidentări, iar săptămâna viitoare vom juca două meciuri oficiale foarte importante. Le-am cerut scuze celor de la Sepsi și cred că au înțeles situația”, a spus Alexa.

Ivan Fustar are întindere

După eșecul de duminică, de la Galați, 1-2 cu SC Oțelul, jucătorii brașoveni au primit liber până marți după-amiază.

În jocul de la Galați s-a accidentat și fundașul Ivan Fustar, care a suferit o întindere musculară. Croatul a fost înlocuit, în minutul 25, cu mijlocașul portughez Joao Amorim, cel care a avut un randament slab în acest start de sezon.

Altfel, FC Brașov va avea un program încărcat sâptămâna viitoare în care elevii lui Dan Alexa vor juca două meciuri oficiale. Mai întâi vor juca joi, 29 septembrie, de la ora 16:00, în play-off-ul Cupei României, pe Tineretului, cu FC Hermannstadt, iar apoi, duminică, 2 octombrie, de la ora 11:00, cu CSM Slatina, tot pe Tineretului, joc contând pentru etapa a 8-a din Liga 2.

Foto: FC Brașov

Adi MARICA 21 Sep. 2022, 11:16 Liga 2
Pe aceeași temă