Amical confirmat. Poli Iași joacă în deplasare un amical cu FC Botoșani

Narcis POHOAȚĂ 24 Mar. 2022, 13:57 Liga 2
Amical confirmat. Poli Iași joacă în deplasare un amical cu FC Botoșani

După ziua liberă primită luni, fotbaliștii Politehnicii Iași au revenit de marți la antrenamente, iar joi, antrenorul Costel Enache a programat chiar două ședințe de pregătire.

Vineri, ieșenii vor efectua un antrenament, urmând ca sâmbătă să dispute un meci amical cu echipa de primă ligă FC Botoșani, pe terenul formației pregătite de Marius Croitoru.

În acest weekend nu se dispută meciuri oficiale în primele două ligi, fiindcă echipele au liber pe perioada partidelor disputate de echipele naționale.

Amicalul dintre FC Botoșani și Poli Iași se joacă pe stadionul Municipal din Botoșani

Deși staffurile celor două echipe conveniseră încă de săptămâna trecută asupra disputării meciului, amicalul a fost confirmat în urmă cu două zile de clubul gazdă, care aștepta să afle programarea meciului din runda a 3-a a play-out-ului Ligii 1.

Partida dintre FC Botoșani și Politehnica Iași se va disputa sâmbătă, 26 martie, pe stadionul Municipal din Botoșani și va începe la ora 13:00, iar ieșenii vor face deplasarea în ziua jocului.

  • Politehnica Iași ocupă locul 3 în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, cu 26 de puncte, în timp ce FC Botoșani se află pe locul 1 în play-out-ului Ligii 1, cu 29 de puncte.

Costel Enache îi poate vedea mai mult la joc și pe Pușcaș și Kamara

Antrenorul Politehnicii, Costel Enache, are, astfel, ocazia de a le da noi minute mijlocașilor defensivi Cristian Pușcaș și John Kamara, jucători aflați în urmă cu pregătirea. Pușcaș a revenit pe teren în etapa trecută, contra celor de la CS Comunal Șelimbăr, după o perioadă mai lungă de pauză, în timp ce Kamara a debutat la Poli în repriza secundă contra sibienilor, la câteva zile după ce a fost legitimat în Copou.

Din lotul cu care Poli Iași va aborda partida de la Botoșani vor lipsi cei doi jucători aflați la lotul Under 18, Ionuț Pelivan și Dragoș Ungurenașu. Cei doi au evoluat miercuri în amicalul cu Turcia, pierdut de tricolori cu 0-3, fiind introduși în teren de selecționerul Daniel Oprescu pe parcursul meciului.

În perspectiva meciului cu Dacia Unirea Brăila, din etapa a 2-a a play-out-ului Ligii 2, programat pe 2 aprilie, în Copou, antrenorul Costel Enache are și două motive de satisfacție. Căpitanul Florin Plămadă va reveni în primul 11, după ce a fost suspendat în runda trecută, iar tânărul mijlocaș Ioan Pop va fi și el apt de joc, după ce și-a ispășit etapa de suspendare la juniori.

Foto: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/pe-urmele-sotului-natalia-plokhotnyuk-sotia-fotbalistului-ucrainean-mykhaylo-de-la-politehnica-iasi-ar-putea-semna-si-ea-cu-clubul-iesean-este-o-jucatoare-foarte-foarte-valoroasa-19224369

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iesenii-traiesc-periculos-poli-iasi-a-castigat-un-singur-meci-din-patru-in-acest-debut-de-an-si-nu-a-scapat-inca-de-emotiile-retrogradarii-19224235

Narcis POHOAȚĂ 24 Mar. 2022, 13:57 Liga 2
Pe aceeași temă