„Am zis că nivelul este mai sus și că este o nouă provocare pentru mine”

22 Dec. 2011, 14:53 Liga 2
„Am zis că nivelul este mai sus** și că este o nouă provocare pentru mine

Încă din 2005 la FC Snagov, directorul sportiv al ilfovenilor, Vlad Toader, a ales să plece în această iarnă alături de Laurențiu Reghecampf în Liga I, la Concordia Chiajna. Cu toate că echipa din liga secundă trece printr-un moment nu tocmai liniștit, oficialul a primit acceptul conducătorilor de a pleca la rivalii din județ.

Vlad Toader a explicat pentru Liga2.ro motivul pentru care a luat decizia de a pleca de la FC Snagov.

„Totul s-a întâmplat foarte repede, în maxim 5-6 ore a trebuit să dau un răspuns. Am vorbit și cu primarul din Snagov și mi-a zis să-i dau un răspuns cu ce fac. Așa am hotărât. Am zic că nivelul este mai sus și că este o nouă provocare pentru mine. Reghecampf a fost mulțumit de serviciile mele, am colaborat bine și a vrut să venim împreună la Chiajna. Aici vrem să facem o treabă bună, să promovăm tineri, să jucăm fotbal și să salvăm echipa de la retrogradare.”, a spus Toader, care de marți este director sportiv la Concordia.

În privința situației de la FC Snagov, oficialul speră ca totul să continue așa cum i-a lăsat atunci când a decis să accepte oferta venită de la echipa din Liga I. „Îmi doresc să nu se întâmple nimic la Snagov, să rămână acolo sus și să promoveze. Depinde de ce jucători vor veni și vor pleca. Potențial la jucătorii de la FC Snagov este, însă totul depinde de conducere, ce-și doresc.”, a declarat Vlad Toader.

„Le mulțumesc domnului primar și domnului Oprea că m-au susținut tot timpul cât am fost la FC Snagov. De acolo am plecat în fotbal ca și conducător, îi respect și sper ca toate problemele de acolo să se rezolve cu bine.”, a încheiat noul director sportiv al Concordiei Chiajna.

Laurențiu Reghecampf și Vlad Toader au plecat în această iarnă de la FC Snagov și au semnat contracte cu Concordia Chiajna, acolo unde au ca obiectiv salvarea de la retrogradare. În funcție de negocierile dintre cele două echipe este foarte posibil ca în această perioadă de transferuri alți câțiva jucători să-i urmeze pe cei doi în Liga I.

Articol și foto de Marius ANGHEL

22 Dec. 2011, 14:53 Liga 2
Pe aceeași temă