Alin Minteuan vrea altă atitudine din partea jucătorilor săi, cu Dunărea Călărași: ”La ultimul joc am fost un pic dezamăgit.” CSM Reșița are probleme de efectiv

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 25 Feb. 2021, 14:45 Actualizat: 25 Feb. 2021, 14:52 Liga 2
Alin Minteuan vrea altă atitudine din partea jucătorilor săi, cu Dunărea Călărași: ”La ultimul joc am fost un pic dezamăgit.” CSM Reșița are probleme de efectiv

CSM Reșița va juca în etapa a 17-a din Liga 2 cu o altă pretendentă la play-off. După ce runda trecută a evoluat pe terenul celor de la FK Csikszereda, în fața cărora a cedat cu 0-2, de această dată o întâlnește, pe teren propriu, pe Dunărea Călărași.

Alin Minteuan: ”O să facem tot ce ne stă în putinţă ca să reuşim să câştigăm acest joc” 

Alin Minteuan, antrenorul reșițenilor, a vorbit despre confruntarea cu echipa lui Cristian Pustai și a lăsat de înțeles că elevii lui pornesc cu șansa secundă. În declarații, Minteuan s-a referit la jocul slab al formației sale de la Miercurea Ciuc, unde atitudinea jucătorilor l-a dezamăgit. De altfel, remarca a fost făcută și la cald, imediat după finalul jocului cu FK Csikszereda.

CSM Reșița are și ceva probleme de efectiv, dar Alin Minteuan nu a vrut să dea prea multe detalii. În afara lui Alin Dudea, suspendat, mai sunt și alți jucători care ar putea să nu fie sută la sută până la ora jocului de sâmbătă.

”Venim după un eşec în deplasare, aşteptările erau altele, dar întotdeauna în sport ţi se oferă următoarea şansă. Trebuie să încercăm să o fructificăm şi să gândim pozitiv, pentru că altfel va fi foarte greu sâmbătă. Întâlnim o echipă care se bate pentru primele locuri şi va dori să intre în play-off. O să facem tot ce ne stă în putinţă ca să reuşim să câştigăm acest joc.

Sper ca jucătorii să reacţioneze bine, pentru că la ultimul joc am fost un pic dezamăgit de atitudinea lor. Dar, încă o dată, a trecut acel meci, trebuie să ne gândim la cel de sâmbătă şi eu sper ca băieţii să facă un meci bun. Alin Dudea este suspendat, şi mai sunt câteva mici care poate până la ora jocului se vor remedia.

Vedem sâmbătă, când vom încerca să aliniem un prim 11 competitiv, cine va fi apt şi cine nu”, a declarat Alin Minteuan, citat de Radio Reșița.

CSM Reșița, pe 13 în Liga 2 

Dacă CSM Reșița a pierdut runda trecută, Dunărea Călărași a făcut 1-1 pe teren propriu cu Farul. Înaintea jocului direct, formația din Valea Domanului se află pe locul 13, cu 18 puncte în 14 partide, în timp ce Dunărea Călărași se clasează pe poziția a 6-a, cu 24 de puncte în 14 meciuri.

CSM Reșița – Dunărea Călărași e sâmbătă de la 11:00 în format live-text pe Liga2.ro.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto 

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 25 Feb. 2021, 14:45 Actualizat: 25 Feb. 2021, 14:52 Liga 2
Pe aceeași temă