Alexandru Pelici și-a prezentat public scuzele pentru eșecul cu Petrolul: ”E o înfrângere ruşinoasă, îmi cer scuze celor care au venit alături de noi”. Reacția antrenorului de la CSM Reșița după debutul în Liga 2

Răzvan STÎNGĂ 06 Sep. 2020, 17:41 Liga 2
Alexandru Pelici și-a prezentat public scuzele pentru eșecul cu Petrolul: ”E o înfrângere ruşinoasă, îmi cer scuze celor care au venit alături de noi”. Reacția antrenorului de la CSM Reșița după debutul în Liga 2

Alexandru Pelici și-a cerut scuze la finalul meciului pierdut de CSM Reșița cu 0-4 în fața celor de la Petrolul. Antrenorul a ținut să le transmită suporterilor care au susținut echipa din afara stadionului că îi pare rău pentru modul în care s-a desfășurat meciul. În același timp, a avut un mesaj și pentru jucători.

Alexandru Pelici: ”Pentru a putea câştiga puncte trebuie să avem determinare” 

Alexandru Pelici consideră că este nevoie de multă determinare pentru ca echipa sa să obțină puncte în acest sezon, chiar dacă lotul este unul bun. Fără motivație și fără implicare, a precizat antrenorul, este greu să câștige în fața formațiilor mari.

Încet, încet, Petrolul a pus stăpânire pe joc. Am primit goluri pe greşeli elementare şi de neacceptat la acest nivel. Este o înfrângere ruşinoasă, îmi cer scuze celor care au venit astăzi alături de noi şi celor care cred în noi. Pentru a putea câştiga puncte trebuie să avem determinare, pentru că nu doar numele intră în teren”, a declarat Pelici, la finalul partidei cu Petrolul, citat de TelekomSport.

CSM Reșița nu a avut un start de meci foarte rău cu Petrolul. A fost la controlul jocului în debut și a ratat câteva șanse bune de a marca. Ulterior, oaspeții au început să iasă mai mult la joc, să pună mai multe probleme, iar decăderea reșițenilor a venit odată cu golul încasat în minutul 36 de la Ekollo, care a profitat de gafa portarului Cobrea. De acolo, filmul s-a rupt iar cinci minute mai târziu CSM Reșița a mai primit un gol, de la Bratu.

Partea secundă a început foarte rău pentru echipa lui Alexandru Pelici, care a luat următoarele două goluri la un interval de 60 de secunde, de la Vajushi, minutul 51, și Roige, minutul 52.

CSM Reșița merge la Aerostar Bacău în etapa a treia 

În runda următoare, echipa pregătită de Alexandru Pelici se deplasează în Bacău, pentru meciul cu Aerostar. În etapa a patra întâlnește ASU Poli la Reșița, iar în etapa a cincea merge pe terenul celor de la SCM Gloria Buzău.

Foto: Sebastian Tătaru/ Mediafax Foto și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Sep. 2020, 17:41 Liga 2
Pe aceeași temă