Alexandru Boiciuc, omul potrivit la locul potrivit! A adus victoria pentru ”U” Cluj cu Viitorul Pandurii, dar nu-și atribuie toate meritele: ”Ne-am dat sufletul pe teren. A fost victoria echipei”

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 21 Sep. 2021, 13:58 Actualizat: 21 Sep. 2021, 14:35 Liga 2
Alexandru Boiciuc, omul potrivit la locul potrivit! A adus victoria pentru ”U” Cluj cu Viitorul Pandurii, dar nu-și atribuie toate meritele: ”Ne-am dat sufletul pe teren. A fost victoria echipei”

Universitatea Cluj a obținut, luni, o victorie muncită cu Viitorul Pandurii, scor 1-0, în etapa a 7-a a Ligii a 2-a.

Autorul golului care a adus cele trei puncte ardelenilor pe stadion din Bistrița, ”Jean Pădureanu”, a fost atacantul din Republica Moldova Alexandru Boiciuc (24 de ani). A fost a doua reușită în acest sezon pentru vârful sosit chiar în această vară la echipa din Cluj-Napoca.

Alexandru Boiciuc, după victoria cu Viitorul Pandurii: ”Este meritul întregului colectiv”

Alexandru Boiciuc a declarat că meritul este al întregii echipe, mai ales că a marcat cu mult noroc, mingea a ricoșat din bară spre el, împingând balonul în poartă cu pulpa piciorului stâng. Una peste alta, atacantul a fost de părere cu antrenorul Erik Lincar, că succesul a fost obținut grație unui joc colectiv și a determinării.

”Este o victorie pe care am așteptat-o, ne-am dat sufletul pe teren și le mulțumim fanilor că au fost alături de noi. A fost o victorie foarte importantă pentru noi.

(N.r. – Despre gol) A fost munca echipei, a dus mingea acolo, eu doar am băgat-o în poartă. Este meritul întregului colectiv, ne-am dat sufletul și am meritat această victorie.

(N.r. – Despre faptul că Universitatea Cluj joacă meciurile de acasă la Bistrița) Nu este departe deplasarea, sunt două ore de la Cluj, dar e drept că ne lipsește puțin atmosfera de pe Cluj Arena. Dar fotbalul e fotbal și trebuie jucat indiferent de teren”, a declarat Alexandru Boiciuc la finalul partidei dintre Universitatea Cluj și Viitorul Pandurii, scor 1-0.

Universitatea Cluj, cu Viitorul Pandurii: Gorcea – Gîț, Gugu (cpt.), Dican, Mitrea – Haită, Balgiu, Ribeiro (Blejdea 71′), Tescan (Nic. Pîrvulescu 86′) – Hofman, Boiciuc. Rezerve neutilizate: Micle – Taub, Vomir, Alarcon, Vl. Morar, Voinea.

”U” Cluj, la patru puncte de liderul Petrolul

Universitatea Cluj a ajuns la 15 puncte în urma succesului cu gorjenii, fiind, la finalul rundei a 7-a, pe locul 4, la trei lungimi de liderul Petrolul și la două lungimi de locurile 2 și 3, FC Hermannstadt și Concordia Chiajna. Viitorul Pandurii e pe locul 16, fără victorie, cu numai 3 puncte.

În etapa a 8-a, ”U” Cluj va juca acasă, cu Dacia Unirea Brăila, iar gorjenii vor evolua pe teren propriu, cu Politehnica Timișoara.

Foto și video: Universitatea Cluj

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 21 Sep. 2021, 13:58 Actualizat: 21 Sep. 2021, 14:35 Liga 2
Pe aceeași temă