Alarmă la Gloria Buzău din cauza problemelor financiare. Viorel Ion: „Jucătorii nu vor să se prezinte la meciul cu Oțelul. Echipa se va retrage din campionat”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 05 Oct. 2015, 13:14 Liga 2
Alarmă la Gloria Buzău din cauza problemelor financiare. **Viorel Ion:

Situație explozivă în Crâng! Gloria Buzău nu se va prezenta la meciul de pe teren propriu cu Oțelul Galați și este pe punctul de a se retrage din campionat, a anunțat antrenorul Viorel Ion. Tehnicianul grupării buzoiene a ținut să precizeze faptul că jucătorii au refuzat să se mai antreneze și să mai revină în cantonamentul de la stadion, motivul fiind restanțele financiare. „Vioară” susține că fotbaliștii săi vor să li se achite măcar două-trei salarii din cele șase pe care le au de primit,însă este sceptic că se va rezolva această problemă.

„Jucătorii au refuzat să se antreneze și nici nu mai vin în cantonament iar meciul cu Oțelul Galați este compromis deoarece jucătorii nu vor să se prezinte din cauza restanțelor financiare. Nu mai vor doar un salariu ci jumătate din ce au de încasat. S-au săturat, de șase luni tot vor banii. Oțelul se prezintă, dar degeaba fiindcă nu are cu cine să joace. Echipa  se va retrage din campionat! Asta este realitatea, cu minciuni nu mai putem merge”,a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion.

Pentru a achita o parte din restanțele financiare ale jucătorilor, clubul din Crâng,a flat în insolvență și la un pas de faliment, are nevoie urgentă de 150.000 lei.

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 05 Oct. 2015, 13:14 Liga 2
Pe aceeași temă