AFC Câmpulung Muscel a obținut omologarea stadionului din localitate și va juca acasă în Liga 2! FRF și-a dat acordul

Andrei PASCU 13 Sep. 2024, 17:08 Liga 2
AFC Câmpulung Muscel a obținut omologarea stadionului din localitate și va juca acasă în Liga 2! FRF și-a dat acordul

Din etapa a 6-a, AFC Câmpulung Muscel va putea juca pe arena din localitate meciurile din Liga 2, pentru că inițial nu a fost omologată, în ciuda încrederii celor din club. Până acum nou-promovata a evoluat în cadrul Centrului Național de Fotbal Buftea, dar recent a obținut omologarea stadionului propriu.

Sezonul trecut, de exemplu, două echipe nou-promovate în Liga 2 au folosit stadionul din Buftea ca arenă proprie, Progresul Spartac și CS Tunari, ambele picate, în cele din urmă, în Liga 3. Același lucru s-a întâmplat și cu AFC Câmpulung Muscel în startul întrecerii, dar din etapa a 6-a situația se schimbă.

Sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 11:00, AFC Câmpulung Muscel va primi vizita formației CS Mioveni.

AFC Câmpulung Muscel va juca pe terenul din localitate din Liga 2

În primă fază, la startul întrecerii actuale, nou-promovata anunța că va evolua la Buftea, pentru că nu a reușit omologarea stadionului propriu. Conducerea a continuat să facă demersuri pentru a aduce arena la un anumit standard, iar în cele din urmă a obținut acordul Federației Române de Fotbal pentru a putea evolua la Câmpulung Muscel.

Conducerea s-a preocupat, după promovare, de omologarea arenei din localitate pentru Liga 2, iar acum demersurile au dat roade și a primit acceptul FRF să nu mai facă deplasarea în Buftea pentru a organiza meciurile de pe terenul propriu.

La Centrul Național de Fotbal Buftea, AFC Câmpulung Muscel a disputat două meciuri în Liga 2, în etapa 2 (2-1 cu FC Bihor) și în etapa a 4-a (0-5 cu CSM Slatina).

Este oficial! Meciul FC Muscelul Câmpulung – CS Mioveni, din runda cu numărul 6 a ligii secunde, partidă programată sâmbătă, 14 septembrie 2024, de la ora 11.00, se va disputa pe stadionul Municipal din Câmpulung.

Președintele Costin Ghiță a anunțat că arena din orașul de la poalele Mateiașului a fost omologata de FRF pentru a putea găzdui meciuri din Liga 2.

FC Muscelul Câmpulung mulțumește Primăriei Câmpulung și ADP Câmpulung pentru ajutorul acordat în perioada lucrărilor de modernizare a stadionului, precum și oamenilor care ne-au sprijinit în realizarea acestui proiect.

Trebuie precizat faptul că modernizarea bazei sportive nu ar fi fost posibilă fără sprijinul financiar al domnului Doctor Claudiu Ciolan, finanțatorul echipei noastre, căruia îi mulțumim pe această cale”, a transmis AFC Câmpulung Muscel pe pagina de Facebook.

AFC Câmpulung Muscel, primul meci și după rezilierea cu Costin Lazăr

În clasament, AFC Câmpulung Muscel ocupă locul 19 din 22, cu 3 puncte acumulate în cinci meciuri, la fel ca alte două nou-promovare, Metalul Buzău și CSM Focșani (locurile 17 și 18).

În pauza competițională, trupa din Câmpulung Mjuscel a anunțat reziliarea cu antrenorul principal! Decizia despărțirii de Costin Lazăr a venit, însă, în urma unui rezultat dezamăgitor dintr-un amical cu o formație din Liga 4 Argeș, cu ACS Zimbrii Lerești, scor 1-1.

Interimatul va fi asigurat de Vasile Slăninoiu, care a făcut și o scurtă declarație cu privire la revenirea echipei în localitate, pentru meciurile din Liga 2, dar și despre ce își dorește de la duelul cu CS Mioveni:

Foto: AFC Câmpulung Muscel

Andrei PASCU 13 Sep. 2024, 17:08 Liga 2
Pe aceeași temă