E pregătit să facă surpriza și să învingă una din cele mai în formă echipe din Liga 2. Costin Lazăr, încrezător înainte de AFC Câmpulung – CSM Slatina: ”Luptăm de la egal la egal cu orice adversar”

Andrei PASCU 23 Aug. 2024, 15:13 Liga 2
E pregătit să facă surpriza și să învingă una din cele mai în formă echipe din Liga 2. Costin Lazăr, încrezător înainte de AFC Câmpulung - CSM Slatina: ”Luptăm de la egal la egal cu orice adversar”

AFC Câmpulung Muscel e gata de încă o victorie, de data aceasta în Liga 2, în etapa a 4-a, unde va avea parte de un meci greu, cu CSM Slatina, sâmbătă, 23 august, de la ora 11:00. Duelul, la fel ca toate confruntările din etapa a 4-a, va fi în format live-text pe Liga2.ro!

Costin Lazăr are încredere după întâlnirea de la mijlocul săptămânii trecute, din play-off-ul Cupei României, că AFC Câmpulung Muscel poate mai adăuga trei puncte în clasamentul Ligii 2. Asta deși, în runda trecută din campionat, nou-promovata a cedat cu 1-4 contra FK Miercurea Ciuc.

AFC Câmpulung Muscel, meci cu CSM Slatina în etapa 4 din Liga 2

În acest moment, încrederea este la cote bune la AFC Câmpulung Muscel după succesul cu FC Bihor Oradea din Liga 2, iar un alt plus este acela că nou-promovata în Liga 2 a reușit omologarea arenei din localitate pentru duelul cu Chindia Târgoviște, din turul 3 al Cupei României, pe care l-a câștigat, iar în continuare are încredere că va juca, în curând, pe teren propriu și duelurile din campionat.

Până atunci, AFC Câmpulung Muscel folosește drept ”casă” stadionul de la Buftea, unde va avea loc și întâlnirea cu CSM Slatina. În campionat, nou-promovata vine după o înfrângere, după 1-4 pe terenul FK Miercurea Ciuc.

Întâlnim o echipă foarte bună, care, mai mult ca sigur, se va lupta să intre în play-off. Au transferat jucători buni, fotbaliști cu nume și cu experiență în Liga 1. Noi ne vom juca șansa, iar la final sperăm să fim învingători. Avem ceva probleme medicale la nivelul lotului, însă sper ca băieții să fie refăcuți la ora meciului.

Cu o atitudine bună, cu un joc organizat și cu mult curaj, cred că putem învinge Slatina. Am demonstrat că putem să ne luptăm de la egal la egal cu orice adversar din campionat. Nu avem nimic de pierdut, doar de câștigat”, a declarat Costin Lazăr, conform paginii de Facebook a clubului.

AFC Câmpulung Muscel, trei puncte în Liga 2

AFC Câmpulung Muscel se află în jumătatea inferioară a clasamentului Ligii 2 în acest moment, înainte de etapa a 4-a din Liga 2. E pe locul 18, cu 3 puncte, la egalitate cu șase formații, CSC Șelimbăr, CS Afumați, Metalul Buzău, ACS Ceahlăul, Chindia Târgoviște și CSM Focșani, toate fiind peste ea din cauza / datorită golaverajului.

În etapa a 4-a de Liga 2, AFC Câmpulung Muscel va primi vizita unei alte formații în formă, CSM Slatina.

Trupa din Câmpulung Muscel are trei victorii în acest sezon, două în Cupa României, 3-2 (după prelungiri) cu Olimpic Zărnești și 2-0 cu Chindia Târgoviște, și una în Liga 2, 2-1 cu FC Bihor Oradea.

În runda trecută, a 3-a, AFC Muscelul Câmpulung a pierdut cu 1-4 întâlnirea cu FK Miercurea Ciuc, din deplasare.

Nou-promovata, șanse mari la grupele Cupei României

AFC Câmpulung Muscel a avut noroc la tragerea la sorți pentru play-off-ul Cupei României și va întâlni, pe 28 august, în deplasare, Sănătatea Cluj, o echipă din Liga 3. Va începe cu prima șansă întâlnirea, astfel că are speranțe mari în ceea ce privește accederea în faza grupelor.

Foto: AFC Câmpulung Muscel și Argeș Plus

Andrei PASCU 23 Aug. 2024, 15:13 Liga 2
Pe aceeași temă