Aerostar Bacău, o echipă care suferă din punct de vedere sportiv. Mihai Ionescu: ”Ne confruntăm cu multe probleme la acest capitol, ăsta e adevărul”

Răzvan STÎNGĂ 18 Mar. 2021, 15:48 Liga 2
Aerostar Bacău, o echipă care suferă din punct de vedere sportiv. Mihai Ionescu: ”Ne confruntăm cu multe probleme la acest capitol, ăsta e adevărul”

Aflată într-o situație extrem de dificilă, din pricina poziției din clasament, Aerostar Bacău este una dintre echipele cu cele mai mici șanse să se salveze de la retrogradare în acest moment. Antrenorul Mihai Ionescu încearcă însă să schimbe traiectoria după care pare că se îndreaptă moldovenii.

Mihai Ionescu: ”Ne confruntăm cu mai multe probleme, ăsta e adevărul”

Dat fiind faptul că nu a jucat în etapa a 19-a din Liga 2, Mihai Ionescu s-a folosit de pauză pentru a remedia anumite probleme din jocul echipei. Recent, a precizat că cele mai importante aspecte negative sunt legate de partea fizică.

Încercăm ca în această pauză de două săptămâni să facem reglajele necesare în vederea finalului de sezon regular și a play-out-ului. (N.r. – Referitor la pregătirea fizică) Ne confruntăm cu mai multe probleme la acest capitol, ăsta e adevărul”, a declarat Mihai Ionescu, citat de Deșteptarea.

Pentru că nu a jucat în cea mai recentă rundă din Liga 2, Aerostar Bacău a disputat și un meci amical cu o echipă de Liga 4, Dinamo Bacău, de care a trecut cu 3-0. În acest timp, al zilelor în care Aerostar Bacău nu a evoluat în etapa a 19-a din Liga 2, Mihai Ionescu a programat o perioadă de pregătire intensă, cu două antrenamente pe zi.

Aerostar Bacău, duel cu Concordia Chiajna în etapa a 20-a 

Aerostar Bacău revine în Liga 2 în etapa a 20-a, când va evolua pe teren propriu contra Concordiei Chiajna, sâmbătă de la ora 11:00. Apoi, moldovenii vor mai juca și cu CS Mioveni, pe teren străin. Acum, echipa lui Mihai Ionescu e penultima în Liga 2, cu numai 10 puncte în 17 partide. Ultima clasată, Pandurii, are cu un punct mai puțin.

Următoarea adversară a Aerostarului, Concordia Chiajna, e pe 16, cu 18 puncte.

Foto: FC Dinamo Bacău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/foto-jucatorii-rapidului-victimele-unei-noi-ironii-a-unui-grup-de-suporteri-care-a-mers-din-nou-in-regie-giulestenii-s-au-ales-cu-scutece-de-bebelusi-si-li-se-transmite-nu-va-mai-ccati-19174974

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/comentatorii-tv-ai-meciurilor-din-liga-1-liga-2-si-cupa-romaniei-workshop-cu-presedintele-cca-pe-tema-legilor-jocului-au-primit-cartonase-galbene-si-rosii-19174970

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/de-ce-pariaza-fotbalistii-romani-ce-spun-cei-implicati-si-cum-explica-fenomenul-afan-si-frf-exista-riscul-ca-jucatorii-sa-se-organizeze-in-grup-19174966

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 18 Mar. 2021, 15:48 Liga 2
Pe aceeași temă