Aerostar Bacău nu se ridică la nivelul așteptărilor la revenirea în Liga 2. Doru Damaschin: ”Ne străduim să menținem echipa în divizia secundă”. Președintele moldovenilor promite o schimbare radicală în noul an

Răzvan STÎNGĂ 26 Dec. 2020, 16:12 Liga 2
Aerostar Bacău nu se ridică la nivelul așteptărilor la revenirea în Liga 2. Doru Damaschin: ”Ne străduim să menținem echipa în divizia secundă”. Președintele moldovenilor promite o schimbare radicală în noul an

Aerostar Bacău este una dintre echipele care termină anul pe ultimele poziții în Liga 2. Promovați vara trecută în a doua divizie, moldovenii au ca obiectiv salvarea de la retrogradare, dar în prima parte a campionatului jocul nu s-a ”legat” prea bine la echipă.

Doru Damaschin: ”Ne străduim pentru a menține echipa în liga secundă și anul următor” 

Speranțele pentru 2021 sunt mari, după cum se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a clubului, semnată de președintele Doru Damaschin. Conducătorul Bacăului le-a promis suporterilor și oamenilor care sunt alături de echipă că partea a doua a campionatului va fi diferită și Aerostar Bacău se va salva în cele din urmă de la retrogradare. A precizat că jocul va arăta vizibil mai bine de la prima etapă din anul următor.

Aerostar Bacău a schimbat antrenorul de la începutul sezonului. Moldovenii au început alături de Cristian Lupuț, iar mai apoi l-au schimbat cu ”principalul” care i-a și promovat în Liga a 2-a, Daniel Munteanu.

Dragi iubitori de fotbal,

Anul 2020 a reprezentat anul revenirii echipei de fotbal, Aerostar în Liga a II a, acesta fiind un mare și așteptat succes al fotbalului băcăuan.

Din păcate, evoluția din prima parte al acestui sezon competițional în Liga a II a nu a fost pe măsura așteptărilor. Cu toate acestea, atât jucătorii, cât și conducerea clubului, ne străduim pentru a menține echipa în liga secundă și anul următor. Chiar dacă mulți dintre voi ați fost dezamăgiți de evoluția noastră pe teren, vă asigurăm că jocul se va îmbunătați.

Sperăm că ne vom baza și în viitor pe încrederea voastră.

Acum, când sărbătorile de iarnă bat la ușă, dorim să le mulțumim în mod deosebit sponsorilor și membrilor cotizanți și vă urăm tututor multă sănătate și pace în suflet!

CRĂCIUN FERICIT!

LA MULȚI ANI!

Cu drag,

Președintele clubului”, se arată pe pagina de Facebook a clubului Aerostar Bacău.

Aerostar Bacău a pierdut un singur meci în ultimele cinci partide din Liga 2 

Aerostar Bacău este în coada clasamentului în Liga 2, pe penultimul loc, 20. Are doar 9 puncte în 14 meciuri, dar în ultimele cinci partide a înregistrat câteva rezultate surprinzătoare. A învins Petrolul cu 4-1, a făcut trei rezultate de egalitate, cu U Craiova 1948 SA, 0-0, ASU Poli, 2-2, și SCM Gloria Buzău, 1-1, și a pierdut cu greu în fața Rapidului, 2-3.

Din sezonul regular, Aerostar mai are de disputat șase meciuri în 2021, cu Unirea Slobozia (acasă, 20 februarie), Metaloglobus București (deplasare, 27 februarie), Pandurii Târgu Jiu (acasă, 6 martie), Turris Oltul Turnu Măgurele (deplasare, 13 martie), Concordia Chiajna (acasă, 20 martie) și CS Mioveni (deplasare, 27 martie).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aerostar-bacau-a-adunat-doar-noua-puncte-in-14-meciuri-insa-salvarea-de-la-retrogradare-ramane-un-vis-realizabil-in-cadrul-echipei-antrenorul-daniel-munteanu-discurs-pozitiv-la-final-de-an-19162725

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aerostar-si-a-trimis-jucatorii-in-vacanta-si-ierneaza-pe-penultimul-loc-in-liga-2-daniel-munteanu-incepe-perioada-de-analiza-19161823

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-stanga-nerabdator-sa-dea-drumul-la-treaba-la-fc-u-craiova-a-inceput-adrenalina-sa-se-activeze-in-corpul-meu-ce-spune-despre-atingerea-obiectivului-promov-19163116

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Dec. 2020, 16:12 Liga 2
Pe aceeași temă