Adrian Mititelu, avertisment pentru jucătorii echipei ”FC U” Craiova după victoria cu Rapid: ”Să ne trezim din beție, greul de abia acum începe!”. Patronul oltenilor acuză și jocuri de culise, prin care se dorește nepromovarea clubului său

Răzvan STÎNGĂ 11 Oct. 2020, 16:36 Liga 2
Adrian Mititelu, avertisment pentru jucătorii echipei ”FC U” Craiova după victoria cu Rapid: ”Să ne trezim din beție, greul de abia acum începe!”. Patronul oltenilor acuză și jocuri de culise, prin care se dorește nepromovarea clubului său

Adrian Mititelu, patronul echipei U Craiova 1948 SA, nu s-a entuziasmat foarte tare după ce echipa lui a câștigat partida din etapa a 7-a, de pe teren propriu, cu Rapid, scor 5-0. Omul de afaceri i-a felicitat pe jucători și pe antrenorul Nicolo Napoli, dar a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook în care a afirmat că greul abia acum începe, iar succesul cu giuleștenii nu valorează mare lucru dacă nu va fi urmat de o serie lungă de rezultate pozitive.

Adrian Mititelu: ”Războiul va fi din ce în ce mai greu deoarece avem inamici pe toate planurile”

În aceeași postare, Adrian Mititelu a ținut să transmită un mesaj anumitor persoane care nu ar vrea ca U Craiova 1948 SA să promoveze în Liga 1. A făcut referire chiar la anumite jocuri de culise, prin care s-ar dori, prin orice mijloace, neaccederea echipei sale în primul eșalon. Patronul celor de la ”FC U” Craiova a scris că oamenii care vor răul echipei sunt aceiași care blochează accesul pe ”Ion Oblemenco”.

SA NE TREZIM DIN BETIE, GREUL DE ABIA ACUM INCEPE !

Ce-i drept a fost o seara fantastica. Dupa atatia ani de suferinta si asteptari, am trait momente deosebite alaturi de chipa noastra care a etalat un joc frumos impotriva unei eterne contracandidate.

Vreau insa subliniez faptul ca nu s-a castigat nimic in afara de speranta si vise ! Razboiul va fi din ce in ce mai greu deoarece avem inamici pe toate planurile, atat sportiv, dar mai ales din randul celor care au vrut sa omoare acest club (in parte si reusind acest lucru, noi ridicandu-ne din “morti”) si nu accepta revenirea noastra in prim-plan.

Stiu ce spun si nu fac afirmatii aiurea ! Sa fiti convinsi ca Rotaru si banda lui criminala cu ramnificatii in mafia politicii si a justitiei romanesti va face tot posibilul, prin toate mijloacele sa blocheze accesul nostru in Liga I.

Sa nu uitam ca el timp de 6 ani de zile, cu scopul de a nu a mai avea bani si ca adevaratul club sa moara, mi-a blocat toate afacerile imobiliare, m-a santajat in modul cel mai ordinar, beneficiind de complicitatea procurorilor si a altor magistrati care nici pana in prezent nu au solutionat dosarele penale.

De altfel, am informatii certe despre actiuni ale lui Rotaru desfasurate impotriva echipei noastre pana si in prezent si in curand o sa prezint date concrete in acest sens, insa ceea ce vreau sa scot in evidenta este faptul ca nu trebuie sa ne imbatam cu apa rece ! Promovarea este foarte departe si nu in toate meciurile ne va iesi totul ca aseara ! Echipa este puternica, dar nu si invincibila !

Avem nevoie de unitate reala, mai ales atunci cand poate rezultatele nu vor fi toate pozitive ! Sa nu uitam faptul ca avem 7 ani de zile de cand am fost izgoniti din Craiova de cuplul Rotaru – Olguta si suntem in al treilea an competitional in care jucam in afara Craiovei. In balade si in basme, pribegia nu pare atat de dura, insa in sport si mai ales in fotbal este greu cand nu ai casa ta, iar propria identitate ti-a fost furata in mod barbar cu sprijinul oamenilor care ar fi trebuit sa ne apere de acest lucru, chiar cu acordul unui ministru al sportului, craiovean la origine, un tip profund corupt, care pentru interese private a validat public furtul unui club de fotbal!

Prin urmare, am ajuns in varful Ligii a II-a, insa va fi greu sa ne mentinem daca nu vom reusi sa cream o coeziune toti cei care am ramas alaturi de aceasta cauza!

#inaintespreliga”, a postat Adrian Mititelu pe Facebook.

U Craiova 1948 SA e lider în Liga 2 

U Craiova 1948 SA se află pe primul loc în Liga 2, cu 17 puncte după șapte etape. Rapid, echipa de care a trecut sâmbătă seară cu 5-0, e pe poziția a treia, cu 13 puncte. Pe locul 2 se află Metaloglobus, același punctaj ca Rapid, dar cu un golaveraj mai bun.

”FC U” Craiova va sta în etapa a 8-a, iar în cea cu numărul 9 va juca în deplasare, cu altă echipă care și-a anunțat dorința de a promova, Petrolul.

 

Foto: Sport Pictures

 

 

Răzvan STÎNGĂ 11 Oct. 2020, 16:36 Liga 2
Pe aceeași temă