Adrian Mititelu a pierdut procesul cu FRF, LPF, Sandu, Dragomir, Burleanu, Rotaru, Olguţa Vasilescu, OSIM, municipiul Craiova, etc. Ce a decis Curtea de Apel București

Cosmin STAICU 17 Feb. 2021, 15:46 Liga 2
Adrian Mititelu a pierdut procesul cu FRF, LPF, Sandu, Dragomir, Burleanu, Rotaru, Olguţa Vasilescu, OSIM, municipiul Craiova, etc. Ce a decis Curtea de Apel București

Curtea de Apel Bucureşti a respins recursul lui Adrian Mititelu în procesul intentat de acesta mai multor persoane, instituţii şi asociaţii, printre care: FRF, LPF, Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Răzvan Burleanu, AFAN, municipiul Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, Pavel Badea, Mihai Rotaru, CS Universitatea Craiova, OSIM, precum şi membrii Comitetului Executiv al FRF care au decis dezafilierea echipei lui Adrian Mititelu, FC Universitatea Craiova, în 2011.

Adrian Mititelu solicita daune în urma dezafilierii echipei sale, FC Universitatea Craiova, precum şi acordarea unui loc în Liga 2 de către Adunarea Generală a FRF pentru oraşul Craiova, în 2012, loc care a fost accesat, un an mai târziu, de CS Universitatea Craiova, actuala vicecampioană a României.

Echipa lui Adrian Mititelu a fost dezafiliată deoarece s-a adresat instanţelor civile înainte de a epuiza căile fotablistice, prevăzute la afilierea unui club de fotbal la FRF. FRF decisese ca gruparea lui Adrian Mititelu trebuie să-i achite fostului antrenor, Victor Piţurcă, suma de 7 milioane de euro, conform contractului semnat între cele două părţi.

Adrian Mititelu îi plătește lui Mircea Sandu cheltuieli de judecată

„Respinge excepţia inadmisibilităţii recursului declarat de Mititelu Adrian Marin. Respinge recursurile ca nefondate. Obligă pe recurenţi la plata sumei de 11.366,84 lei cu titlu de cheltuieli de judecată catre intimatul Mircea Sandu. Definitivă”, se precizează în sentinţa din data de 16 februarie a Secţiei IV civile a Curţii de Apel Bucureşti.

În schimb, Adrian Mititelu va trebui să-i achite fostului preşedinte al FRF, Mircea Sandu, cheltuielile de judecată, peste 2.000 de euro.

ANAF a intervenit în proces ca intimat intervenient

În proces, ca intimat intervenient, a fost parte şi statul român, din ANAF, care avea de recuperat o datorie pe care o avea societatea pe care funcţiona echipa lui Adrian Mititelu. În urma dezafilierii clubului şi eliberării jucătorilor, ANAF nu a putut să-şi recupereze suma datorată de clubul lui Mititelu.

Patronul FCU Craiova se află la închisoare pentru evaziune fiscală, deoarece a „fentat” Fiscul în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB, încasând banii, 1,1 milioane de euro, care ar fi trebuit să intre în conturile ANAF.

Actuala echipă a lui Adrian Mititelu, U Craiova 1948 SA, este lider în campionatul Ligii 2, cu 30 de puncte acumulate după 15 etape, fiind la cinci puncte peste Viitorul Pandurii și Rapid.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ce-se-intampla-cu-fc-u-craiova-dupa-ce-adrian-mititelu-a-fost-arestat-cele-doua-scenarii-pentru-olteni-varianta-optimista-si-varianta-dramatica-19156073

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/a-fost-scandal-la-casa-lui-adrian-mititelu-bodyguarzii-patronului-fc-u-craiova-au-sarit-la-bataie-in-momentul-arestarii-acestuia-video-19156061

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mititelu-condamnat-la-trei-ani-de-inchisoare-cu-executare-decizia-e-definitiva-19156051

 

Cosmin STAICU 17 Feb. 2021, 15:46 Liga 2
Pe aceeași temă