Adrian Mihalcea vrea să-și răpună echipa de suflet, Dinamo! Antrenorul își dorește victoria pentru Gloria Buzău la debutul în play-off: ”Vrem să promovăm direct”

Răzvan STÎNGĂ 18 Mar. 2023, 19:02 Liga 2
Adrian Mihalcea vrea să-și răpună echipa de suflet, Dinamo! Antrenorul își dorește victoria pentru Gloria Buzău la debutul în play-off: ”Vrem să promovăm direct”

Gloria Buzău ia startul în play-off-ul de Liga 2 cu o deplasare, pe ”Arcul de Triumf”, cu Dinamo, duminică. Un meci cu sentimente pentru antrenorul Adrian Mihalcea, care a și jucat și a și antrenat formația bucureșteană.

Înaintea confruntării cu Dinamo, ”principalul” buzoienilor a prefațat duelul, dar a și recunoscut că se gândește la promovarea în SuperLiga României, dorind clasarea pe un loc care duce direct în prima divizie.

Adrian Mihalcea vrea victorie la debutul echipei Gloria Buzău în play-off, cu Dinamo!

Un loc de baraj nu prea e dorit de Mihalcea înaintea confruntării cu Dinamo, iar un succes duminică ar face ca obiectivul trasat de el să fie mai aproape de realizare. Se așteaptă, oricum, la un meci echilibrat, fiind conștient de faptul că adversarii sunt entuziasmați în urma accederii în play-off, după ultima etapă din sezonul regular.

În altă ordine de idei, Mihalcea e convins că suprafața de joc a stadionului de la ”Arcul de Triumf” va fi una bună și fotbaliștii săi vor putea să pună în practică lucrurile pe care el le-a lucrat în săptămâna premergătoare confruntării.

Atmosfera la echipă e foarte bună, suntem liniștiți, am luptat mult pentru a atinge locul acesta de play-off, până la urmă e o performanță. E pentru prima dată când echipa se califică, dar e obiectivul intermediar, principalul e acela de a promova. Cu forța grupului ne vom bate pentru a promova direct. Există și varianta barajului, dar e mult mai bine să o facem direct.

Nu m-a interesat țintarul, mult mai important era când și unde jucăm. Jucăm cu Dinamo, o echipă învingătoare în ultima etapă, vom juca pe un teren cu foarte multă lume și cu o suprafață de joc foarte bună, cred că va fi un duel disputat”, a spus Adrian Mihalcea înaintea confruntării cu Dinamo.

Gloria Buzău urcă două locuri în play-off dacă trece de Dinamo!

Gloria Buzău va debuta în play-off, așadar, duminică, de la ora 12:00, atunci când a fost programată partida cu Dinamo, din prima etapă. Formația lui Adrian Mihalcea va întâlni apoi, în runda a 2-a, Politehnica Iași, în deplasare, iar ulterior, până la finalul turului, va da peste Unirea Dej (acasă), SC Oțelul (deplasare) și Steaua (acasă).

În cazul în care va învinge Dinamo, Gloria Buzău va urca de pe ultimul loc în play-off până pe poziția a 4-a, devansând Dinamo și Unirea Dej. Tot duminică se dispută și duelul dintre SC Oțelul și Poli Iași.

Adrian Mihalcea crede că se va lupta cu formația lui Dorinel Munteanu, în primul rând, pentru un loc direct promovabil:

Nici nu m-a interesat țintarul, vom juca tur-retur cu toate echipele. Acum, vom începe la Dinamo, va fi un meci cu o audiență foarte mare, un meci spectaculos, Dinamo joacă destul de deschis și vom da tot ce putem să începem cu o victorie. Momentan, suntem în căutarea locului 2, direct promovabil.

În momentul de față ne luptăm cu Oțelul, vom încerca să atingem locul de promovare”.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto
Video: Gloria Buzău

 

 

Răzvan STÎNGĂ 18 Mar. 2023, 19:02 Liga 2
Pe aceeași temă