Adrian Mihalcea spune adio carierei de jucător: „Am pus punct. Sunt pregătit pentru cea de antrenor”

Marius ANGHEL 04 Jun. 2013, 22:48 Liga 2
Adrian Mihalcea spune adio carierei de jucător:**

Adrian Mihalcea a bifat ultimele minute pentru Unirea Slobozia în meciul cu satelitul lui Dinamo, echipa la care și-a găsit consacrarea. Și, chiar dacă unii microbiști mai sperau să-l vadă în teren în ultima etapă, la Târgoviște, atacantul de 37 de ani confirmă hotărârea retragerii.

„Am pus punct carierei de fotbalist. Accidentările din ultima vreme m-au hotărât să fac acest pas cu două etape înainte de finalul campionatului. A contribuit la asta și faptul că Unirea își îndeplinise obiectivul. Sunt pregătit pentru cariera de antrenor, am licența A, dar este prematur să vorbim despre viitoarea mea destinație. Tot ce pot să vă spun este că voi fi la fel de profesionist ca antrenor cum am fost și ca jucător.”, a spus Mihalcea.

Mihalcea ne-a vorbit și despre cum a regăsit fotbalul slobozean după aproape 20 de ani de la despărțirea de acesta: „Slobozia este acum la alt nivel, într-o ligă superioară. Există stabilitate financiară, lucru rar în aceste vremuri. Ar fi bine ca această stabilitate să se mențină și în anii următori.”

Articol și foto de Daniel GHEORGHE

Marius ANGHEL 04 Jun. 2013, 22:48 Liga 2
Pe aceeași temă