Adrian Mihalcea s-a temut până în ultimul minut de Aerostar Bacău, deși Unirea Slobozia s-a impus la două goluri. Motivele pentru care a avut ”emoții mari”

Andrei PASCU 22 Feb. 2021, 16:23 Liga 2

Adrian Mihalcea a debutat cu victorie pe banca Unirii Slobozia. Partida din etapa a 16-a, cu Aerostar Bacău, a fost câștigată cu 2-0, dar antrenorul a recunoscut că s-a temut de forța moldovenilor, chiar dacă echipa sa a fost net superioară.

Adrian Mihalcea: ”M-am temut că un gol de-al lor ar putea întoarce meciul” 

Mihalcea a făcut trimitere la anumite meciuri ale Aerostarului de anul trecut, când a revenit și a obținut rezultate surprinzătoare, cu Rapid sau ASU Poli Timișoara, două echipe aflate în partea superioară a clasamentului. Antrenorul Sloboziei a punctat la finalul confruntării că a avut emoții, însă în cele din urmă jucătorii nu l-au dezamăgit și au câștigat duelul ultimelor clasate.

Au fost emoții și încă mari. Sincer, am stat foarte încordat deoarece știam ce echipă am în față. Aerostarul este recunoscută pentru răsturnările spectaculoase de reziultat. A revenit și cu Csikszereda, a revenit și cu Timișoara, a revenit, fiind însă lipsită de șansă, și cu Rapidul, așa că m-am temut că un gol de-al lor ar putea întoarce meciul. Din fericire, nu a fost așa”, a declarat Adrian Mihalcea, citat de Deșteptarea.

Unirea Slobozia a început bine anul, dar mai are câteva meciuri în sezonul regular, în care trebuie să strângă cât mai multe puncte, pentru a începe play-out-ul cu un punctaj bun, care la finalul întregului sezon să îi garanteze salvarea de la retrogradare.

Pentru Unirea Slobozia urmează meciul cu ASU Poli 

Acum pe locul 17 cu 15 puncte, Unirea Slobozia mai are de disputat cinci meciuri, dintre care trei cu echipe care se luptă la accederea în play-off-ul Ligii 2. Următoarea confruntare va avea loc acasă cu ASU Politehnica, iar mai apoi le va mai înfrunta pe SCM Gloria Buzău (deplasare), Rapid (acasă), Metaloglobus (acasă) și Pandurii (deplasare).

Formația lui Adrian Mihalcea devansează trei formații la ora actuală, pe CSM Slatina, 13 puncte, Aerostar Bacău, 9 puncte și un meci mai mult, și Pandurii, 7 puncte.

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

 

Andrei PASCU 22 Feb. 2021, 16:23 Liga 2
Pe aceeași temă