Adrian Mihalcea revine în iarbă ca fotbalist, la 45 de ani! Echipa la care este legitimat antrenorul Unirii Slobozia și cum speră să-și ajute noii coechipieri

Robert JUGRAVU 22 Nov. 2021, 14:11 Liga 2
Adrian Mihalcea revine în iarbă ca fotbalist, la 45 de ani! Echipa la care este legitimat antrenorul Unirii Slobozia și cum speră să-și ajute noii coechipieri

Adrian Mihalcea, antrenorul echipei Unirea Slobozia (locul 10 în Liga 2 după 14 etape), a hotărât să revină pe teren și ca fotbalist, cu toate că are 45 de ani!

Fostul atacant al lui Dinamo s-a înțeles cu Abatorul Slobozia, echipa din Liga a 4-a Ialomița, unde va evolua în timpul liber.

Adrian Mihalcea va evolua pentru Abatorul Slobozia în timpul său liber

Cu toate că nu îl mai ajută condiția fizică, actualul antrenor al Unirii Slobozia spune că reușește uneori să facă diferența prin execuții. Adrian Mihalcea este legitimat la Abatorul Slobozia, clasata pe locul 10 din 15 în acest sezon de Liga 4, după 11 etape.

Mihalcea recunoaște că nu mai poate să alerge ca atunci când era fotbalist profesionist, astfel că nu îi rămâne decât să își ajute colegii prin execuții statice care pot face diferența. ”Sunt și eu pe acolo, nu am un post fix. Mă găsesc peste tot unde e și mingea. Nu mai pot alerga, dar o pasă, un șut sau o lovitură de cap bine plasată tot mai găsesc”, a declarat Adrian Mihalcea la Metropola TV.

Originar chiar din Slobozia, Adrian Dumitru Mihalcea a evoluat în cariera sa de fotbalist la Unirea Slobozia, Dunărea Călărași, Dinamo (în două rânduri), Genoa, Hellas Verona (ambele din Italia), Chunnam Dragons (Correa de Sud), FC Vaslui, Aris Limassol, AEL Limassol (ambele din Cipru), Astra Ploiești, Unirea Urziceni, Concordia Chiajna și din nou la Unirea Slobozia, în 2013 retrăgându-se, tot atunci când a și început antrenoratul, la Unirea Slobozia. A mai condus echipele ACS Berceni, Dunărea Călărași, UTA Arad, CS Mioveni și Dinamo, dar a și fost antrenor secund la naționala României, în mandatul lui Cosmin Contra.

  • De curând, un alt jucător din generația lui Adrian Mihalcea, Pompiliu Stoica, a revenit pe teren ca fotbalist, tot la 45 de ani. Fostul stelist joacă pentru echipa din Liga 3 CSO Plopeni, la care este și antrenor secund.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Robert JUGRAVU 22 Nov. 2021, 14:11 Liga 2
Pe aceeași temă