Adrian Mihalcea, reacție șocantă la adresa echipei ”U” Cluj și Erik Lincar: ”A distrus campionatul! Eu nu sunt un antrenor care-și dă pantalonii jos, dar alții văd și-au tras un pic pantalonii”

Andrei PASCU 15 May. 2022, 20:43 Liga 2

Finalul play-off-ului Ligii 2 nu a adus și sfârșitul disputei declarațiilor dintre Unirea Slobozia și Universitatea Cluj.

Adrian Mihalcea a declarat, după partida cu Petrolul, scor 0-0, că ardelenii ”au distrus campionatul” prin rezultatele pe care le-au avut și că ”și-au dat pantalonii jos” în partida cu Concordia Chiajna.

Adrian Mihalcea, atac dur la adresa echipei ”U” Cluj: ”A distrus acest campionat! Eu nu sunt un antrenor care să-mi dau pantalonii jos. Alții văd și-au tras un pic pantalonii”

Adrian Mihalcea și-a concentrat atenția, la finalul duelului cu Petrolul, pe Universitatea Cluj, pe care a criticat-o pentru modul în care a evoluat cu Concordia Chiajna (scor 0-1), din care Unirea Slobozia avea de câștigat. Dacă ardelenii învingeau formația din Ilfov și trupa din Slobozia câștiga cu Petrolul, atunci Adrian Mihalcea și-ar fi dus echipa în barajul cu Chindia Târgoviște.

Asta nu s-a întâmplat, iar Mihalcea nu s-a ferit să atace dur echipa Universității Cluj. În plus, ”principalul” a afirmat că Unirea Slobozia trebuie considerată echipa play-off-ului, mai ales că a avut cel mai mic buget din cele șase reprezentante. Mihalcea și-a lăudat jucătorii pentru ce au făcut până acum și speră la mai mult în stagiunea următoare.

Dacă ar trebui să se aleagă o echipă a play-off-ului, noi trebuie să fim aceea! Am demonstrat lucrul acesta! Când toată lumea spunea că Petrolul va veni și ne va da meciul, văd că în altă parte unii care, statistic în deplasare au jucat foarte bine, și mă refer la Universitatea Cluj, practic au distrus acest campionat.

Declarațiile lor nu m-au deranjat, dar o echipă care nu câștigă cu Chiajna și cu Slobozia nu are ce să caute în Liga 1 și cred că va rămâne în Liga 2 și ne vom bate și la anul. Păcat de suporterii aceia pe care îi are, păcat, păcat. Ea, ca și echipă, a distrus acest campionat!

Noi am jucat (n.r. – cu Petrolul), lumea asta nu a înțeles. Eu nu sunt un antrenor care să îmi dau pantalonii jos. Alții da, văd că da, și-au tras un pic pantalonii. Asta nu înțeleg ei (n.r. – cei de la Universitatea Cluj) că nu mă dau din fața nimănui. Demonstrez prin ceea ce fac că am coloană vertebrală.

Acum, asta e, vom vedea. Astăzi se încheie un ciclu, vom vedea ce se va întâmpla din sezonul care vine, a afirmat Adrian Mihalcea la microfonul Digi Sport, într-un interviu care a surprins total.

Unirea Slobozia, pe ultimul loc în play-off-ul Ligii 2

Unirea Slobozia a terminat play-off-ul Ligii 2 pe ultimul loc, pe 6, cu 41 de puncte, la patru lungimi de poziția a 5-a, Concordia Chiajna, care a și prins barajul pentru accederea în prima divizie, unde va da peste Chindia Târgoviște, în dublă manșă.

În cele 10 meciuri din grupa pentru promovare, formația din Slobozia a înregistrat o victorie, cinci egaluri și patru înfrângeri și a avut un golaveraj de șase goluri marcate și 12 primite. Singura victorie în play-off a ialomițenilor a fost pe Cluj Arena, 2-1 cu ”U” Cluj. Contra ardelenilor a remizat și acasă în play-off, scor 2-2.

Foto: Petronel Tudor (Sport Pictures) și Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/frf-a-facut-anuntul-steaua-ramane-cu-buza-umflata-u-cluj-dinamo-si-concordia-chiajna-chindia-sunt-meciurile-de-baraj-de-promovare-mentinere-in-liga-1-19231623

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-a-remizat-cu-unirea-slobozia-in-ultimul-meci-al-sezonului-si-si-a-asigurat-titlul-de-campioana-a-ligii-2-nae-constantin-a-debutat-mai-multi-jucatori-la-echipa-ploiesteana-dar-si-in-esalonul-19231519

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-napadit-de-sentimente-dupa-ultima-partida-a-stelei-din-acest-sezon-reactie-sincera-la-interviuri-dupa-meciul-cu-fc-hermannstadt-19231613

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-si-video-promovare-in-liga-1-a-fc-hermannstadt-sarbatorita-alaturi-de-suporteri-pe-gazon-cu-lautarii-mesajul-de-pe-tricourile-speciale-purtate-de-jucatorii-lui-maldarasanu-19231586

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-etapa-a-play-off-ului-in-liga-2-cele-trei-meciuri-incep-la-ora-1600-azi-vom-afla-campioana-acestui-sezon-a-doua-promovata-direct-in-liga-1-si-cele-doua-echipe-care-merg-la-barajele-de-prom-19231445

Andrei PASCU 15 May. 2022, 20:43 Liga 2
Pe aceeași temă