Adrian Mihalcea, antrenor model: trage de fiare în fiecare zi și spune că nu mai știe ce gust au pâinea și pastele. Nu iese din cuvântul preparatorului fizic Hetco

Liga2.ro 08 Feb. 2023, 11:35 Liga 2

Între două antrenamente cu jucătorii săi, în fiecare zi, Adrian Mihalcea (46 de ani) își face timp să meargă câte o oră la sală.

Antrenorul Gloriei Buzău se pregătește cu preparatorul fizic al echipei, Bogdan Hetco, școlit în Italia.

Adrian Mihalcea trage de fiare în fiecare zi

”Sunt săptămâni când fac antrenament în fiecare zi, inclusiv sâmbăta și duminica”, spune Adrian Mihalcea, antrenorul echipei Gloria Buzău, aflată acum în cantonament în Bulgaria.

Bogdan Hetco, pe care l-a avut colaborator și la Unirea Slobozia și Chindia, i-a pregătit un program de la care nu se abate. ”Adi este un elev ascultător, a trecut și el prin astea, știe ce să facă, se adaptează la toate cerințele”, a spus preparatorul fizic al Gloriei.

Cum orice naș își are nașul, la sală, Mihalcea nu iese din cuvântul lui Bogdan. ”Lucrăm împreună de 2 ani, îmi explică și normal că îl ascult, pe partea fizică, el e profesorul, el e șeful. Sunt cu ochiul pe cântar și atunci, dacă am exagerat într-o zi, două sau în weekend, apoi, toată săptămâna trag destul de tare”, a adăugat Adrian Mihalcea.

Mihalcea face eforturi pentru a fi în formă și ține cont de fiecare dată ce mănâncă!

Mihalcea nu mai mănâncă pâine de ceva timp, iar la paste, pe care le adoră, își pune limită.

”Metabolismul nu îmi mai permite și poate nu mai am arderile ca în tinerețe. Nu mai fac exces la paste, de exemplu, pe care le ador și le-aș mânca în fiecare zi. Pâinea am scos-o demult din alimentație”, a spus Adrian Mihalcea.

Bogdan Hetco e preparator fizic de 6 ani, iar stilul italian ”se pliază pe stilul meu”

Bogdan Hetco a lucrat împreună cu Mihalcea și la ultimele două echipe pe care acesta le-a antrenat, Unirea Slobozia și Chindia Târgoviște. Hetco a studiat în Italia și vrea să implementeze la Buzău metodele învățate în fotbalul modern. ”Citesc și mă informez tot timpul, vreau să mă adaptez la metodele noi care se folosesc acum în fotbalul modern”, spune Hetco.

Bogdan Hetoc e preparator fizic de 6 ani. ”Am început de jos, de la Liga a 4, copii și juniori, treptat am urcat la Liga a 3-a, Liga 2, Liga 1. Am fost și la Naționala U16”, declarată cel care se ocupă de pregătirea fizică a lui Valentin Alexandru și compania.

Hetco a fost în schimb de experiență la echipe din Italia, din Serie A și B și în Norvegia: ”Italia este o țară care mi-a intrat la suflet și stilul de pregătire fizică italian se pliază pe stilul meu. Ceea ce se lucrează în Italia vreau să implementez și eu la echipele la care lucrez.”

10 zile de cantonament în Bulgaria

Între 30 ianuarie și 10 februarie, Gloria Buzău se află într-un cantonament în Bulgaria, la Nisipurile de Aur. Băieții lui Mihalcea au partide de pregătire cu patru formații din Bulgaria.

25 de jucători are la dipoziție Mihalcea pentru stagiul de pregătire din țara vecină, iar în primele două jocuri de verificare a înregistrat următoarele rezultate: 3-0 cu PFC Dobrudzha Dobrich, penultima clasată în liga secundă, și 3-0 cu Spartak Varna II, locul 6 în seria ”Northeast” din liga a treia. Următorul adversar va fi Chernomorets Balchik, lider în aceeași serie a ligii a treia (8 februarie) și Cherno More Varna, din prima ligă (10 februarie).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-munteanu-a-reziliat-cu-gloria-buzau-19259808

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-castigat-tot-la-scor-de-neprezentare-si-al-doilea-amical-din-bulgaria-insa-adversarul-nu-a-fost-cel-anuntat-din-prima-liga-ci-altul-mult-inferior-19259636

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-neicutescu-fostul-atacant-al-lui-dinamo-in-liga-3-19259429

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-s-a-impus-la-scor-in-primul-amical-disputat-in-bulgaria-adrian-mihalcea-a-inceput-testul-cu-cinci-jucatori-noi-in-echipa-19259277

Liga2.ro 08 Feb. 2023, 11:35 Liga 2
Pe aceeași temă