Adrian Iencsi, îngrijorat înaintea meciului Rapid – Pandurii din cauza condițiilor meteo. Se teme de primul joc în ”Regie”: ”Am jucători tehnici, sper ca terenul să nu fie greoi”

Andrei PASCU 04 Sep. 2020, 20:09 Liga 2
Adrian Iencsi, îngrijorat înaintea meciului Rapid – Pandurii din cauza condițiilor meteo. Se teme de primul joc în ”Regie”: ”Am jucători tehnici, sper ca terenul să nu fie greoi”

Rapid are primul meci acasă în noul sezon, cu Pandurii Târgu Jiu. Speră la o nouă victorie, după succesul cu 3-1 cu Viitorul Pandurii, dar antrenorul Adrian Iencsi a semnalat o primă problemă. Aceea că terenul nu va fi în cele mai bune condiții, din cauza ploilor din ultimele zile, și jocul echipei poate avea de suferit.

Adrian Iencsi: ”Nu am foarte multe informații despre Pandurii” 

Adrian Iencsi și-a amintit că Rapid a avut anumite rezultate nu foarte bune sezonul trecut tot din cauza problemelor cu gazonul din ”Regie”. ”Principalul” speră însă ca jucătorii săi să găsească cele mai bune soluții în partida cu gorjenii și să iasă învingători de pe teren.

Începutul e foarte important, mai ales că a fost și această problemă de pregătire. Neavând meciuri de pregătire, atunci o primă etapă oficială terminată cu o victorie vine bine. Noi suntem într-o perioadă de reconsctrucție și rezultatele se vor vedea mai devreme sau mai târziu. E un campionat imprevizibil, au fost din prima etapă surprize. Multe echipe mici au scos puncte, deci pentru noi fiecare meci e foarte important.

Nu mă gândesc că Rapid poate câștiga cu Pandurii cum a câștigat sezonul trecut. E meci diferit, e echipă diferită. La Pandurii au apărut mulți jucători noi care pot să îți facă probleme. Așa a fost și în primul meci cu Viitorul Pandurii. Acum, nu am foarte multe informații despre Pandurii Târgu Jiu”, a declarat Adrian Iencsi pentru FC Rapid 1923.

Adrian Iencsi: ”Toate echipele vor să se întărească, dar e foarte greu să mai găsești acum jucători care să facă diferența” 

Adrian Iencsi a vorbit cu o zi înainte de meciul cu Pandurii și despre transferuri. Și-ar dori ca la echipă să mai vină câțiva, dar a recunoscut că este greu de crezut că acest lucru se va întâmpla până la terminarea perioadei de achiziții. Jucătorii valoroși nu sunt acum fără angajament.

Având în vedere că am jucători tehnici, normal că am o îngrijorare cu privire la teren. Sper să nu fie greoi sau cu bălți. Sper să fie un gazon pe care se poate pasa ușor. Toate echipele vor să se întărească, dar e foarte greu să mai găsești acum jucători care să facă diferența. Eu nu țin neapărat la nume, așa mi-am și conturat acest lot. Eu sunt mulțumit de jucătorii pe care îi am la dispoziție. Merg pe ideea de echipă, nu pe individualitatea jucătorilor”, a mai spus Adrian Iencsi.

Cătălin Hlistei: ”Sistemul din Liga 2 este ciudat, până acum nu m-am mai întâlnit cu așa ceva” 

Cătălin Hlistei a vorbit și el despre meciul cu Pandurii și a remarcat aceeași problemă ca antrenorul Adrian Iencsi. Aceea că gazonul ar putea fi unul foarte greu la ora partidei.

Ca și în unele momente din sezonul trecut, cred că terenul ne va pune probleme. Sperăm ca totuși să ne facem jocul, să marcăm și să ne impunem. Farul, Petrolul, U Cluj, Turris și două surprize, cred că acestea sunt echipele care se vor lupta la promovare. Pe noi nu ne mai pun, pentru că știm deja că principalul obiectiv este locul 1. Sistemul din Liga 2 este ciudat, până acum nu m-am mai întâlnit cu așa ceva, dar sper să mergem în play-off și apoi să terminăm pe locul 1”, a spus Cătălin Hlistei.

Ce urmează pentru Rapid 

Rapid a câștigat cu 3-1 în prima etapă. A deschis scorul cu Viitorul Pandurii prin Antonio Sefer, în minutul opt. Mijlocașul a șutat de la marginea careului și a marcat primul gol al giuleștenilor din noul sezon. Atacurile au continuat, dar Viitorul Pandurii a egalat. În minutul 58 s-a făcut 1-1, dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Gabriel Paraschiv. Rapid a trecut în avantaj din nou în minutul 65, după reușita semnată de Cătălin Hlistei, și a închis tabela în minutul cinci al prelungirilor, prin Daniel Benzar.

În primele 10 etape din noul sezon, Rapid va juca cinci meciuri acasă și patru pe teren propriu. În etapa a noua, giuleștenilor le vine rândul să stea, conform tragerii la sorți. În ”Regie”, trupa lui Iencsi va juca împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu, Turris Oltul, Concordia Chiajna, CS Mioveni și ”U” Cluj. Pe teren advers, le va înfrunta pe Viitorul Pandurii, CSM Slatina, Fotbal Comuna Recea și U Craiova 1948 SA.

Foto: FC Rapid 1923 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-ovidiu-burca-se-intoarce-la-rapid-si-va-avea-doua-functii-rolul-de-presedinte-nu-mai-intra-in-noile-sarcini-19146516

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-iencsi-nu-se-entuziasmeaza-dupa-victoria-rapidului-cu-viitorul-pandurii-sa-nu-va-asteptati-la-un-joc-foarte-bun-pentru-ca-e-mult-de-munca-plusurile-si-minusurile-remarcate-19146123

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-ligii-2-sezonul-2020-2021-cele-21-de-etape-19145302

 

 

 

Andrei PASCU 04 Sep. 2020, 20:09 Liga 2
Pe aceeași temă