ACSM Reșița vrea să-i administreze prima înfrângere echipei FK Miercurea Ciuc. Flavius Stoican, discurs încrezător

Andrei PASCU 12 Sep. 2024, 15:03 Liga 2
ACSM Reșița vrea să-i administreze prima înfrângere echipei FK Miercurea Ciuc. Flavius Stoican, discurs încrezător

Pregătită de Flavius Stoican, ACSM Reșița arată bine în acest start de campionat, într-o întrecere în care are drept obiectiv prinderea play-off-ului Ligii 2, să fie în primele șase echipe la finalul stagiunii regulare.

Antrenorul a pus la punct partea sportivă, toate detaliile, iar acum e convins că echipa din Reșița va arăta bine și în etapa a 6-a din Liga 2, contra FK Miercurea Ciuc, pe teren propriu.

Întâlnirea cu prima clasată, care va fi în format live-text pe Liga2.ro, marți, 17 septembrie, vine după un start bun pentru ACSM Reșița, care până acum nu a pierdut, în campionat bifând trei victorii și două remize.

ACSM Reșița primește vizita liderului FK Miercurea Ciuc

Flavius Stoican vrea mai mult decât s-a reușit în campionatul precedent. Revenită în divizia secundă în vara lui 2023, ACSM Reșița se concentrează doar pe campionatul Ligii 2 și pe un parcurs cât mai lung în Cupa României, iar imaginea lăsată până acum este una promițătoare.

Startul de stagiune le-a dat încredere fanilor că afirmațiile antrenorului nu au fost doar de complezență sau fără o convingere clară, iar în etapa a 6-a ACSM Reșița va avea un duel foarte complicat, contra FK Miercurea Ciuc.

Flavius Stoican a prefațat partida din etapa a 6-a din Liga 2

Înaintea confruntării cu trupa din Miercurea Ciuc, Stoican a ținut să scoată în evidență aspectele sportive, dar și ce vrea de la partida de marți, ce își dorește, anume că țintește neapărat victoria, cele trei puncte, pentru ca etapa să fie încheiată cât mai sus în clasament, poate chiar pe locul 2.

Urmează un meci unde trebuie să fim foarte atenți și echilibrați. Vom întâlni echipa de pe primul loc și vom juca acasă, în fața propriilor suporteri și avem un moral bun. Indiferent cu cine jucăm vreau să ne autodepășim. Suntem o echipă care produce fotbal și cu siguranță că la meciul cu Miercurea Ciuc oamenii care vor veni la stadion vor avea ce să vadă.

Cu siguranță că vom fi sută la sută din punct de vedere mental și fizic pregătiți pentru această partidă. Am încredere că jucătorii noștri sunt dornici să arate un fotbal bun și să se ridice la nivelul echipei de pe primul loc.

Am văzut declarația antrenorului lor, cum că vrea să vină la Reșița și să câștige și eu spun că le va fi foarte greu. Nu am pierdut niciun meci pe teren propriu de când am preluat această echipă și acum ne propunem să ne îndeplinim un obiectiv îndrăzneț.

Ne dorim cele trei puncte în meciul cu Miercurea Ciuc. Vom pregăti așa cum trebuie acest meci”, a declarat antrenorul Flavius Stoican, conform Caraș Online.

ACSM Reșița, amical cu UTA în pauza competițională

Datorită celor 11 puncte acumulate în primele cinci etape, ACSM Reșița ocupă locul 3 în clasament, cu golaveraj de nouă goluri marcate și cinci primite, sub CSM Slatina, care are tot 11 puncte.

Pe primul loc în Liga 2 se află FK Miercurea Ciuc, cu 15 puncte, singura formație din Liga 2 care până acum are victorii pe linie.

Ultima partidă disputată de ACSM Reșița contra FK Miercurea Ciuc s-a disputat în august anul trecut, în etapa a 4-a a sezonului regular trecut, la Miercurea Ciuc, iar scorul final a fost 1-1.

Înaintea întâlnirii de marți, care va încheia runda în Liga 2, ACSM Reșița a disputat un amical cu UTA weekendul trecut, în Valea Domanului, contra căreia a pierdut, scor 1-2.

Foto: ACSM Reșița

Andrei PASCU 12 Sep. 2024, 15:03 Liga 2
Pe aceeași temă