A marcat primul său gol la Unirea Dej și a adus victoria cu Astra. Reacția lui Alexandru Gîț

Andrei PASCU 23 Apr. 2022, 08:49 Liga 2
A marcat primul său gol la Unirea Dej și a adus victoria cu Astra. Reacția lui Alexandru Gîț

La al șaselea meci în tricoul Unirii Dej, Alexandru Gîț (24 de ani) a marcat primul gol. A fost chiar unul decisiv, în partida cu Astra, din etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 2. A reușit singurul gol al confruntării, în minutul 85, și a adus victoria pentru Unirea Dej.

Sosit la formația din Dej după experiența de la Universitatea Cluj, Alexandru Gîț a fost încântat de faptul că și-a ajutat echipa într-un moment dificil, chiar dacă formația sa a controlat în foarte mare măsură partida, lucru remarcat și de antrenorul Dragoș Militaru, dar nu a reușit să marcheze decât o singură dată.

Alexandru Gîț: ”Un meci pe care l-am controlat, am avut foarte multe ocazii”

Lipsa experienței crede Alexandru Gîț că a fost motivul pentru care el și colegii săi nu au reușit să înscrie de mai multe ori în poarta unei formații deja retrogradate în Liga 3, de etape bune.

Un meci pe care l-am condus de la început până la sfârșit, l-am controlat, am avut foarte multe ocazii. Cred că puteam să marcăm mult mai mult, doar că probabil relaxarea sau tinerețea au făcut să fie doar 1-0 la final.

Mă bucur că am marcat și că am adus trei puncte echipei. Vreau să le mulțumesc suporterilor că au fost alături de noi și că ne-au ajutat pe tot parcursul meciului. Chiar am simțit din plin susținerea lor. E foarte frumos că sunt lângă noi, până la urmă cred că pentru momente de genul acesta ne apucăm de fotbal.

La Unirea Dej e multă lume care susține echipa și sper să avem cât mai multe bucurii împreună de acum înainte. Le doresc sărbători liniștite, să se bucure alături de familiile lor”, a spus Alexandru Gîț.

Unirea Dej, meci cu Ripensia în runda următoare

Următorul duel al Unirii Dej va avea loc în deplasare, la Timișoara, cu Ripensia. Alexandru Gîț e convins că va fi o partidă grea, având în memorie celelalte confruntări din compania formației de la malul Begăi.

Meciul următor va fi dificil, Ripensia este o echipă foarte bună acasă, joacă agresiv. Am jucat de multe ori contra ei și cred că va fi un meci foarte greu”, a spus Alexandru Gîț în privința jocului care urmează.

Unirea Dej, devansată doar de FC Buzău în Grupa B a play-out-ului Ligii 2

Unirea Dej e pe locul 2 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, cu 37 de puncte, la patru puncte de prima clasată, FC Buzău. Următorul adversar al Unirii Dej, Ripensia, e pe locul 4, cu 28 de puncte.

În sezonul regular, partida Ripensia – Unirea Dej, din etapa a 2-a, s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto
Video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-play-out-toate-cele-sase-meciuri-au-loc-astazi-de-la-ora-1100-ultima-echipa-retrogradata-si-cele-doua-care-merg-la-barajul-de-mentinere-pot-fi-decise-inainte-de-paste-19228273

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-la-limita-prestatie-multumitoare-dragos-militaru-incantat-de-succesul-inregistrat-de-unirea-dej-cu-astra-s-au-dublat-ocaziile-fata-de-meciul-trecut-am-fost-neinspirati-la-finali-19228383

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-rasufla-usurat-dupa-ce-poli-iasi-s-a-salvat-matematic-ma-simt-atat-de-epuizat-nu-am-mai-avut-niciodata-un-an-asa-greu-in-cariera-mea-19228450

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-este-a-patra-echipa-care-retrogradeaza-matematic-din-liga-2-politehnica-timisoara-si-fc-brasov-vor-juca-barajul-de-mentinere-insa-l-ar-putea-disputa-degeaba-19228380

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-doar-se-mai-plimba-prin-campionat-in-acest-final-de-liga-2-echipa-timisoreana-invinsa-de-retrogradata-unirea-constanta-ce-explicatii-a-gasit-iulian-muntean-19228420

Andrei PASCU 23 Apr. 2022, 08:49 Liga 2
Pe aceeași temă