Victorie la limită, prestație mulțumitoare. Dragoș Militaru, încântat de succesul înregistrat de Unirea Dej cu Astra: ”S-au dublat ocaziile față de meciul trecut. Am fost neinspirați la finalizare, dar e bine că avem situații”

Răzvan STÎNGĂ 22 Apr. 2022, 14:58 Liga 2
Victorie la limită, prestație mulțumitoare. Dragoș Militaru, încântat de succesul înregistrat de Unirea Dej cu Astra: ”S-au dublat ocaziile față de meciul trecut. Am fost neinspirați la finalizare, dar e bine că avem situații”

Unirea Dej a fost activă și în partida cu Astra, din etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 2, dar cu toate acestea s-a impus doar cu 1-0 în confruntarea ce a avut loc pe teren propriu. Singura reușită a fost semnată pe final, în minutul 85, de Alexandru Gîț.

Multe alte ocazii a mai avut Unirea Dej în duelul cu fosta campioană a României, dar în cele din urmă putem spune că s-a impus greu, dat fiind rezultatul de la final, dar și prin prisma faptului că Astra a încasat cel puțin două goluri în meciurile trecute, pierdute.

Dragoș Militaru: ”Am fost neinspirați la finalizare, dar mă bucur că ajungem acolo și că avem situații”

Însă, Dragoș Militaru a remarcat faptul că jucătorii săi au ajuns cu ușurință în fața porții, în ciuda aspectului că au ratat în multe rânduri. A preferat să scoată în evidență doar lucrurile pozitive, dar asta și datorită faptului că Unirea Dej a bifat a treia victorie în patru meciuri jucate în play-off.

Un meci la discreția noastră din primul până în ultimul minut. Dacă meciul trecut cu Viitorul Pandurii am zis că am avut 10-12 ocazii, acum cred că s-au dublat. Mai ales în repriza a doua am avut foarte multe ocazii. Am fost neinspirați la finalizare, dar mă bucur că ajungem acolo și că avem situații, ocazii foarte clare.

Victoria e meritată, îi felicit pe jucători pentru efortul de astăzi, pentru faptul că au muncit, s-au dăruit și au crezut până în ultimul moment că o să reușim până la urmă să dăm gol. Chiar și după gol am avut cinci-șase situații, cinci jucători contra portarului, patru contra unui singur fundaș. Puteam da mult mai multe goluri, dar până la urmă mă interesează că am dus multe baloane în careul advers.

Am avut foarte multe situații, nu s-a accidentat nimeni și toată lumea merge sănătoasă acasă”, a declarat Dragoș Militaru la finalul jocului.

  • Unirea Dej, cu Astra: Railean – Gîț, D. Pop, Burdeț, Roș, Chira, Ad. Pop, Al. Militaru, Mir. Manole, Al. Pop, Fl. Blaj (cpt.);
    Rezerve: Cl. Chindriș – Kereki, I. Rus, Peter, Cocian, Frăsineanu, P. Popescu, Andr. Pop, Vl. Bogdan;

Dragoș Militaru: ”Le mulțumesc fanilor”

Și cu Astra au fost fani ai Unirii Dej în tribune, într-un număr destul de însemnat, și, așa cum a obișnuit, Dragoș Militaru le-a mulțumit pentru faptul că au venit și că au susținut echipa. Un singur meci acasă vor mai juca dejenii în acest sezon, cu FC Buzău, iar Militaru vrea ca fanii să vină și mai mulți.

Cred că și ei apreciază rezultatele echipei, din ultima perioadă și din acest sezon. Le mulțumesc pe această cale. Ținând cont că e Vinerea Mare, poate nici noi nu ne așteptam să vină un număr atât de consistent. Le mulțumesc și îi așteptăm și la ultima etapă, sper să fie un stadion plin, cum a fost la meciurile cu Steaua sau cu Petrolul, și le urez sărbători fericite, weekend frumos alături de cei dragi și să ne vedem sănătoși la ultima etapă de acasă”, a mai declarat Dragoș Militaru.

Unirea Dej, locul 2 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2

Două meciuri mai are de jucat Unirea Dej în acest final de play-out, cu Ripensia, în deplasare, și cu FC Buzău, pe teren propriu.

Acum, în ierarhia Grupei B a play-out-ului Ligii 2, Unirea Dej ocupă poziția a 2-a, cu 37 de puncte, cu patru mai puțin decât liderul FC Buzău. Formația lui Dragoș Militaru devansează poziția a treia, Viitorul Pandurii, cu șase puncte.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto
Video: Unirea Dej 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-play-out-toate-cele-sase-meciuri-au-loc-astazi-de-la-ora-1100-ultima-echipa-retrogradata-si-cele-doua-care-merg-la-barajul-de-mentinere-pot-fi-decise-inainte-de-paste-19228273

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-este-a-patra-echipa-care-retrogradeaza-matematic-din-liga-2-politehnica-timisoara-si-fc-brasov-vor-juca-barajul-de-mentinere-insa-l-ar-putea-disputa-degeaba-19228380

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vin-banii-la-baieti-fc-hermannstadt-a-semnat-contracte-cu-doua-companii-puternice-precizarile-lui-danut-coman-19228195

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-i-a-dat-si-el-replica-lui-denis-ispas-iti-ascunzi-neputinta-in-spatele-acelor-vorbe-fundasul-universitatii-cluj-acuzase-unirea-slobozia-de-aranjamente-19228260

 

 

Răzvan STÎNGĂ 22 Apr. 2022, 14:58 Liga 2
Pe aceeași temă