12 jucători și-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract

10 Dec. 2008, 15:20 Liga 2
12 jucători și-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract

Chiar dacă a venit vacanța și sărbătorile se apropie, liniștea nu poate fi nici pe departe cuvântul de ordine în curtea Progresului. Criza financiară ce îi afectează cu vârf și îndesat pe bancari pare a fi una care nu poate avea un final fericit. Și cum un necaz nu vine niciodată singur, au apărut evident și nemulțumirile. În consecință, 12 jucători ai Progresului și-au depus memorii la federație pentru a deveni liberi de contract, antrenorul este și el pe picior de plecare, iar nimeni nu poate să facă nimic împotriva acestui lucru.

Marius Șumudică este prins la mijloc și chiar dacă nu își dorește să părăsească echipa , subțierea lotului și situația incertă îl va face la un moment dat să renunțe.

În această perioadă se tot vehiculează posibilitatea ca firma de asigurări Polvital să preia clubul. Firmă care a deținut Progresul și înainte de venirea lui Marian Dodu la conducere. Momentan totul se află la nivelul discuțiilor și nimic nu este foarte clar. Oficialii bancari speră ca intervenția acestei firme să redreseze cât de cât situația, dar din nou totul rămâne la stadiul de speculații.

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

10 Dec. 2008, 15:20 Liga 2
Pe aceeași temă