10 meciuri fără victorie are Progresul Spartac în Liga 2, iar succesul cu CSM Slatina e capital. Ionuț Tudorache: ”Sperăm să câștigăm, să mergem fericiți în vacanță”

Andrei PASCU 02 Dec. 2022, 14:41 Liga 2
10 meciuri fără victorie are Progresul Spartac în Liga 2, iar succesul cu CSM Slatina e capital. Ionuț Tudorache: ”Sperăm să câștigăm, să mergem fericiți în vacanță”

Progresul Spartac are 10 meciuri la rând fără victorie în Liga 2, perioadă în care a luat doar cinci puncte, motiv pentru care are neapărată nevoie de succes în runda a 16-a din Liga 2, ultima din 2022. Sâmbătă, formația lui Andrei Erimia va întâlni CSM Slatina, de la ora 11:00.

Progresul Spartac, meci complicat în etapa a 16-a din Liga 2, cu CSM Slatina

Progresul Spartac este în partea inferioară a clasamentului de Liga 2, cu numai 14 puncte, sub ea mai fiind doar echipele Unirea Constanța și Politehnica Timișoara. Un succes ar fi o gură mare de oxigen pentru Progresul Spartac, care ar putea încheia anul ceva mai sus în clasament, mai ales că de la ea, locul 18, și până la locul 14, Ripensia, sunt doar două puncte diferență.

Ionuț Tudorache, atacantul bucureștenilor, în vârstă de 22 de ani, a prefațat duelul cu oltenii și vrea victorie din partea echipei sale, care ar face, după cum a declarat, sărbătorile de iarnă ceva mai fericite în rândul vestiarului.

O victorie cu CSM Slatina ar face vacanța mai frumoasă la Progresul Spartac. Ionuț Tudorache: ”Vrem să câștigăm și să terminăm anul bine”

În acest sezon, în 14 meciuri de Liga 2, vârful din lotul Progresului Spartac a marcat de două ori. Confruntarea va fi una specială pentru Ionuț Tudorache, care, dacă va fi trimis pe teren de Andrei Erimia, va bifa meciul cu numărul 100 pentru Progresul Spartac.

(N.r. – Despre meci) ”Va fi un meci dificil, pe care trebuie să îl câștigăm la final de tur sau cum îl putem numi. Sperăm să câștigăm și să mergem bine în vacanță. Nu cred că va fi un meci de revanșă, vrem să câștigăm acest meci și să terminăm anul cu bine. Nu cred că e o revanșă de luat.

(N.r. – Despre borna pe care o poate atinge) Sunt foarte bucuros să ating borna aceasta și sper să joc cât mai multe meciuri, să îmi ajut clubul care m-a ajutat, unde am debutat la seniori. Sper să câștigăm sâmbătă, să fim fericiți cu toții.

Mai țin minte primul meu meci, cu Modelu, am câștigat cu 2-1”, a spus Ionuț Tudorache înaintea partidei de sâmbătă, de la Buftea.

Progresul Spartac și CSM Slatina, despărțite de șapte puncte

Progresul Spartac ocupă locul 18, cu 14 puncte, la egalitate cu Minaur Baia Mare, care momentan are un golaveraj superior. În 2023, Progresul Spartac mai are de disputat meciuri cu FK Miercurea Ciuc (deplasare), CSC Dumbrăvița (acasă) și Poli Iași (deplasare).

CSM Slatina este pe locul 9 în acest moment, cu 21 de puncte. Oltenii n-au nici ei un parcurs prea bun în ultimele etape de Liga 2 și n-au mai reușit să câștige de patru meciuri.

Foto și video: Progresul Spartac

 

Andrei PASCU 02 Dec. 2022, 14:41 Liga 2
Pe aceeași temă