Teodora Albon, prima femeie președinte de AJF. Fostul arbitru internațional a câștigat alegerile la Cluj

Marius ANGHEL 20 May. 2021, 12:27 Liga 4
Teodora Albon, prima femeie președinte de AJF. Fostul arbitru internațional a câștigat alegerile la Cluj

Asociația Județeană de Fotbal Cluj are, începând de săptămâna trecută, un nou președinte. Fosta arbitră Teodora Albon, acum observator FRF, a fost votată de aproape două treimi din cei prezenți la ședința Adunării Generale, lându-i locul, astfel, lui Vasile Marc, pentru cel puțin următorii patru ani.

Teodora Albon a devenit, astfel, prima femeie președinte de AJF. Aceasta a fost arbitru internațional, în palmaresul ei fiind trecute o semifinală de Campionat Mondial (2015), finala mică a Jocurilor Olimpice (2016) și finala Ligii Campionilor (2013). Toate la nivel de fotbal feminin.

Teodora Albon, prima femeie președinte de AJF, la Cluj

Fostul secretar general al AJF Cluj, Teodora Albon (43 de ani), a câștigat, sâmbătă, 15 mai 2021, alegerile pentru funcția de președinte al AJF Cluj, în cadrul Adunării Generale desfășurate în incinta Cluj Arena.

Aceasta a adunat 64 din cele 92 de voturi exprimate. La ședință au fost prezenți 93 de membri afiliați la AJF Cluj, dintr-un total de 105, însă doar 92 și-au exprimat votul. Trei buletine de vot au fost anulate.

Albon i-a avut contracandidații la funcția de președinte pe Monica Rigo (18 voturi) și Laurențiu Borșan (7 voturi).

Fostul președinte Vasile Marc nu a mai participat la alegeri, deoarece depășea limita de vârstă permisă pentru această funcție.

Horațiu Feșnic e secretar general la AJF Cluj, Mircea Ciglenean e președintele CJA Cluj

În urma voturilor, noua conducere a AJF Cluj a fost desemnată astfel: Teodora Albon – președinte, Csaba Kilin și Sorin Vulturar – vicepreședinți.

Noul președinte al AJF Cluj și-a prezentat echipa cu care va colabora în acest mandat, și anume: Horațiu Feșnic (secretar general), Mircea Ciglenean (președinte CJA), Loghin Pop (trezorier), Adrian Grosanu (președinte Comisia de cenzori), Timea Melinda Fulop și Andreea Cristea (ambii contabili).

Patron Victoria Cluj: ”Am scăpat de vidanjorii Maja și Marc”

După alegeri, Liviu Alexa, patronul Victoria Cluj, echipă de Liga a 4-a, a salutat victoria Teodorei Albon și a avut un mesaj dur față de foștii conducători ai AJF-ului.

”FC Victoria Cluj a avut un singur vot și el a mers fix spre echipa câștigătoare.

Sunt foarte fericit că am scăpat de vidanjorii Maja și Marc, îi doresc Teodorei Albon mult succes în reformarea rapidă a asociației.

Chiar dacă e considerată un rahat de liga, Liga 4, aici se fură ca în codru: jucători spăguiți, arbitri mituiți, regulamente volatile, proastă imagine în fața FRF.

Clujul fotbalului mic trebuie să își recapete demnitatea”, a spus Alexa, citat de Ziar de Cluj.

Marius ANGHEL 20 May. 2021, 12:27 Liga 4
Pe aceeași temă