Olimpic Zărnești și Inter Stars Sibiu au încheiat la egalitate manșa tur a barajului de promovare în Liga 3, după ce brașovenii au înscris încă din secunda 20! Promovarea se decide la Sibiu

Adi MARICA 19 Jun. 2022, 00:47 Liga 4
Olimpic Zărnești și Inter Stars Sibiu au încheiat la egalitate manșa tur a barajului de promovare în Liga 3, după ce brașovenii au înscris încă din secunda 20! Promovarea se decide la Sibiu

Atmosferă de meci mare la Zărnești, sâmbătă, unde peste 1000 de spectatori au asistat la manșa tur a barajului de promovare în Liga 3 dintre Olimpic Zărnești și Inter Stars Sibiu, campioanele județelor Brașov, respectiv Sibiu, meci încheiat la egalitate, scor 1-1.

Olimpic Zărnești a remizat cu Inter Start Sibiu în manșa tur a barajului de promovare în Liga 3

Elevii lui Mihai Stere au început entuziasmat meciul de pe teren propriu, iar Mielușoiu a marcat în secunda 20, servit de ideal de Mariean. Gazdele au preferat arma contraatacului, iar sibienii, văzuți favoriți în acest baraj, s-au aruncat în atac, unde au fost periculoși doar la fazele fixe, cornere sau lovituri libere.

Echipa care se vrea continuatoarea Interului Sibiu a început în forță partea secundă a jocului, iar Cătălin Tineiu a reușit egalarea în minutul 53 cu un șut la colțul lung.

Pe final s-a jucat pe contre, cu ocazii la ambele porți.

Trei cartonașe roșii în meciul de la Zărnești

Din minutul 87, oaspeții au evoluat în inferioritate numerică, Edurad Cornea fiind eliminat pentru două galbene. Pe final, nervii au cedat, portarul oaspeților, Comaniciu, și atacantul Zărneștiului Grideanu fiind eliminați și ei!

S-a terminat 1-1, astfel că promovarea în Liga 3 se va decide la Sibiu, în jocul retur.

”Este un rezultat care ne dă speranțe pentru manșa retur că putem trece de Inter Stars. Știam că întâlnim o echipă de la mijloc în sus cu jucători tehnici. Din păcate, o sincopă în apărare, venită după o fază fixă, ne-a costat victoria. Nu este nimic pierdut, vreau să-mi felicit jucătorii pentru că am avut atitudine”, a spus Mihai Stere, antrenorul echipei Olimpic Zărnești.

Sibienii au fost încurajați la Zărnești de circa 25 de suporteri. Viorel Hizo, fostul mare antrenor al Sibiului, a fost prezent la meci, iar președintele sibienilor, Teodor Birț, a urmărit jocul alături de Hizo și Călin Moldovan, antrenorul de la FC Brașov.

Olimpic Zărneşti (Brașov) – Inter Stars Sibiu (Sibiu) 1-1

Olimpic Zărnești: Mihok – Dobre, Șerban, Somandru, Albu – Nicodim (Sg. Mihai 58), Afrasinei (Marcu 73) – Mielușoiu (Botea 73), Miclis (Grideanu 58), Berloiu – Mariean (Lazăr 73)
Antrenor: Mihai Stere
Eliminat: Grideanu (90+3)

Inter Stars Sibiu: Comăniciu – Câmpean, Condrea, I. Bărculeț, Oprișor, Stanciu, Cornea, Stoia, Ct. Tineiu (Belașcu 88), Bratima (cpt.)(Standima 78), Greavu (Best Tegbo 57)
Antrenor: Marius Zăvoi
Eliminați: Cornea (87), Comăniciu (90+3)

Stadion: Celuloza (Zărneşti – Braşov); Arbitru: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea); Asistenți: Ionuţ Marius Bobe (Bucureşti) și Marian Istrate (Buftea); Observatori: Mihail Ionescu (Ploieşti) și Malina Cintic (Bucureşti).

Returul este programat sâmbătă, 25 iunie, de la ora 17:30, pe stadionul Obor din Sibiu.

https://liga2.prosport.ro/liga-4/meciurile-tur-ale-barajului-de-promovare-in-liga-3-se-vor-disputa-doar-19-nu-21-astfel-ca-stim-deja-primele-doua-echipe-care-au-dreptul-sa-participe-in-noul-sezon-al-celui-de-al-treilea-esalon-19235210

https://liga2.prosport.ro/liga-3/19235241-19235241

https://liga2.prosport.ro/liga-4/primele-doua-echipe-promovate-in-liga-3-silvicultorul-maieru-si-gloria-baneasa-profita-de-problemele-campioanelor-din-bihor-si-tulcea-si-urca-in-esalonul-superior-fara-sa-mai-joace-baraj-19235168

https://liga2.prosport.ro/liga-4/olimpic-zarnesti-este-noua-campioana-a-ligii-a-4-a-brasov-mihai-stere-a-fost-un-sezon-pe-care-l-am-dominat-de-la-un-capat-la-altul-adversarul-pe-care-il-va-intalni-la-barajul-de-p-19232671

https://liga2.prosport.ro/liga-4/teodor-birt-presedinte-fc-inter-speram-la-un-parcurs-foarte-bun-nu-neaparat-la-unul-fara-greseala-maine-daca-am-juca-in-liga-3-cu-actualul-lot-am-fi-in-prima-jumatate-a-clasamentului-19233332

Adi MARICA 19 Jun. 2022, 00:47 Liga 4
Pe aceeași temă