Voința Ion Creangă conduce liga a IV-a Neamț

Mihai Andries 14 Nov. 2013, 16:49 Ligi județene
Voința Ion Creangă** conduce liga a IV-a Neamț
În fruntea clasamentului ligii a IV-a Neamț se află Voința Ion Creangă, echipă care a suferit doar două infrângeri in acest tur de campionat, in deplasarea de la Pângărați (1-3) si acasă cu Victoria Horia (0-2), totalizând un total de 27p. Podiumul este completat de Victoria Horia (25p) si Moldova Cordun (25p).
 
Rezultatele ultimei etape a turului, etapa a 11-a: Modova Cordun – Spicul Tămășeni 2-0; Energia Pângărați – Siretul Doljești 2-5; Voința Ion Creangă – LPS Roman 10-1; Speranța Răucești – Bradul Borca 3-1; Viitorul Podoleni – Victoria Horia 1-6; Bradul Roznov – Viitorul Săbăoani 2-1.
 
Gheorghe Leonte (antrenor – instructor la Voința Ion Creangă): „Cam acestea, care sunt acum pe primele patru locuri, vor fi și echipele care vor ajunge în play-off. În ce ne privește, din lot nu vor fi plecări, în special în ce-i privește pe fotbaliștii din Bacău. Aș mai căuta un vârf de atac. Pentru retur ne dorim să păstrăm loc de calificare în faza play-off. Sorin Ghiuș, Victor Mandea, Cătălin Brancău și Ionuț Furtună ar fi jucătorii cu randamentul cel mai bun în tur. Echipa a mers. Îmi reproșez că am luat bătaie de la Horia. Meciul trebuia tratat cu mai multă atenție. Ultima partidă a fost foarte ușoară. De acum, am intrat în vacanță. Așteptăm primăvara. Azi, mâine terminăm de pus brazdele pe terenul cel nou”. –
 

Sorin Manea (antrenor la Moldova Cordun): „Nu sunt mulțumit deloc. Nu ne mai iese jocul ca la început. E bine, pe de altă parte, că învingem. Obiectivul nostru este clasarea între primele patru la sfârșitul returului. Bineînțeles, îmi doresc maximum. Am pierdut puncte cu echipe mici. Vrem să ne adunăm în pauza care a a venit, să anlizăm, să ne întărim, poate. Aș fi fost mulțumit dacă eram pe locul I. Suntem la nivel de amatori, dar jucătorii sunt recompensați. Ar putea da mai mult, pe teren. Ce bine ar fi fost dacă nu pierdeam puncte la Săbăoani și Borca!”

 

Sursa: Ziarul de Roman

Mihai Andries 14 Nov. 2013, 16:49 Ligi județene
Pe aceeași temă