VIDEO Fanii timișoreni i-au impresionat și pe englezi: „Ce scene nebune la un meci de liga a V-a”

Marius ANGHEL 16 Apr. 2013, 11:46 Ligi județene
VIDEO Fanii timișoreni i-au impresionat și pe englezi:**

Echipa susținută de galeria lui Poli Timișoara a câștigat derby-ul pentru promovarea în eșalonul al patrulea, 1-0 în deplasare cu Progresul Racovița (gol Nicolaie în minutul 60).

La alb-violeți nu a jucat Rotariu (plecat ca secund la FC Vaslui), dar a debutat un alt fost jucător al lui Poli în Divizia A, Titi Varga (48 de ani), care nu a putut evolua până acum din cauza unei accidentări.

La meci au asistat 2.000 de oameni, dintre aceștia trei sferturi fani ai Politehnicii.E prima mea mare victorie în cariera de antrenor”, a spus Paul Codrea după meci. ASU Politehnica a urcat pe primul loc, cu un avans de un punct, însă are și un meci în plus față de Racovița.

Site-ul 101greatgoals.com a preluat imaginile de la meciul din Liga a V-a, englezii fiind impresionați de atmosfera creată de fanii bănățenilor. „Mad scenes as 2000 fans turn up at a 5th division Romanian football match (Racovița v ASU Poli). Imagine if all lower league matches had atmospheres like this… (Scene nebune oferite de 2000 de fani la un meci de divizia a V-a din România. Imaginați-vă cum ar fi dacă la toate meciurile din ligile inferioare ar fi o atmosferă ca asta…)”, scriu cei de la site-ul mai sus amintit.

Marius ANGHEL 16 Apr. 2013, 11:46 Ligi județene
Pe aceeași temă