Stropiți cu bere, bătuți crunt și fugăriți: „fluierașii” și-au luat-o din nou în Sălaj

Publicat: 23 May. 2012, 15:30 Actualizat: 23 May. 2012, 15:32 Ligi județene
Stropiți cu bere, bătuți crunt și fugăriți:  „fluierașii” și-au luat-o din nou în Sălaj

Scandalurile și meciurile întrerupte se țin lanț în fotbalul sălăjean. Etapă de etapă avem parte de asemenea evenimente, de unde de fiecare dată arbitrii ies „șifonați”. Așa s-a întâmplat și duminică la Măeriște, unde s-a lăsat cu un scandal groaznic. Meciul a fost întrerupt definitv în minutul 65, după ce integritatea arbitrilor a fost pusă în real pericol.

Până în momentul respectiv, scorul a fost egal 2 – 2, după ce gazdele au condus de două ori. Totul a început în minutul 63, când un spectator a pătruns în terenul de joc și l-a stropit cu bere pe arbitrul asistent Florin Păușan. Automat, „centralul” Nicușor Pop a tras atenția organizatorilor că va pune punct final meciului, dacă se mai întâmplă ceva în neregulă. Zis și făcut. La un fault în careu, tânărul „central” a indicat punctul cu var în minutul 65 pentru formația oaspete, moment în care mai mulți spectatori au pătruns pe terenul de joc, pentru a cere socoteală fluierașilor. Unii l-au îmbrâncit pe arbitrul asistent Florin Păușan, alții l-au stropit cu bere, moment în care centralul a pus punct final partidei.

A urmat o adevărată nebunie, tânărul central lunând-o la sănătoasa și refugiindu-se de furia spectatorilor într-o casă din apropiere. Ceilalți doi asistenți au fost mai ghinioniști, astfel unul dintre ei a simțit pe propria piele furia spectatorilor din Măeriște, asistentul Florin Ciobanu a fost lovit crunt cu pumnii de către un spectator. Automat, cei implicați au sunat la 112, după scurt timp la fața locului făcându-și apariția o patrulă de poliție, care i-a ridicat pe cei trei arbitrii și i-au dus la secție pentru a relata cele întâmplate.

Vezi pe Sportul Sălăjean ce s-ar putea întâmpla după scandal

Publicat: 23 May. 2012, 15:30 Actualizat: 23 May. 2012, 15:32 Ligi județene
Pe aceeași temă