Stropiți cu bere, bătuți crunt și fugăriți: „fluierașii” și-au luat-o din nou în Sălaj

23 May. 2012, 15:30 Ligi județene
Stropiți cu bere, bătuți crunt și fugăriți:**

Scandalurile și meciurile întrerupte se țin lanț în fotbalul sălăjean. Etapă de etapă avem parte de asemenea evenimente, de unde de fiecare dată arbitrii ies „șifonați”. Așa s-a întâmplat și duminică la Măeriște, unde s-a lăsat cu un scandal groaznic. Meciul a fost întrerupt definitv în minutul 65, după ce integritatea arbitrilor a fost pusă în real pericol.

Până în momentul respectiv, scorul a fost egal 2 – 2, după ce gazdele au condus de două ori. Totul a început în minutul 63, când un spectator a pătruns în terenul de joc și l-a stropit cu bere pe arbitrul asistent Florin Păușan. Automat, „centralul” Nicușor Pop a tras atenția organizatorilor că va pune punct final meciului, dacă se mai întâmplă ceva în neregulă. Zis și făcut. La un fault în careu, tânărul „central” a indicat punctul cu var în minutul 65 pentru formația oaspete, moment în care mai mulți spectatori au pătruns pe terenul de joc, pentru a cere socoteală fluierașilor. Unii l-au îmbrâncit pe arbitrul asistent Florin Păușan, alții l-au stropit cu bere, moment în care centralul a pus punct final partidei.

A urmat o adevărată nebunie, tânărul central lunând-o la sănătoasa și refugiindu-se de furia spectatorilor într-o casă din apropiere. Ceilalți doi asistenți au fost mai ghinioniști, astfel unul dintre ei a simțit pe propria piele furia spectatorilor din Măeriște, asistentul Florin Ciobanu a fost lovit crunt cu pumnii de către un spectator. Automat, cei implicați au sunat la 112, după scurt timp la fața locului făcându-și apariția o patrulă de poliție, care i-a ridicat pe cei trei arbitrii și i-au dus la secție pentru a relata cele întâmplate.

Vezi pe Sportul Sălăjean ce s-ar putea întâmpla după scandal

23 May. 2012, 15:30 Ligi județene
Pe aceeași temă