Sorin Boiangiu e noul manager sportiv al lui ASU Poli: „Lupta nu e cu Ripensia, e cu noi înșine”

Sorin Boiangiu e noul manager sportiv al lui ASU Poli:**

ASU Politehnica Timișoara are începând de joi un nou conducător. Sorin Boiangiu a preluat oficial funcția de manager sportiv la alb-violeți. Acesta a fost prezent ieri la antrenamentul echipei, la Baza 2, și nu exclude sosirea unor noi jucători care să ajute în lupta pentru accederea în Liga a III-a.

Sorin Boiangiu (37 ani) a activat până în toamnă pe același post la FC Caransebeș, grupare cu care a promovat în Liga a II-a. Susținătorii lui ASU Poli l-au convins rapid pe acesta să se alăture proiectului de pe „Știința”. „Am venit cu aceleași gânduri cu care e înconjurat la această oră clubul Politehnica Timișoara, acela de a promova în Liga a III-a. Orice jucător de calitate e binevenit, cu siguranță dacă vom avea ocazia vom mai transfera cel puțin un jucător. Cei care vor veni vor intra direct titulari, adică vin să ne ajute direct într-un timp scurt. Lotul nostru e destul de bine echilibrat numeric și valoric, dar, ca la orice echipă, e binevenit orice jucător de valoare. În plan sportiv de la venirea domnului Brindescu echipa e pe un drum bun, consider că facem pașii corecți. Alte schimbări nu vor fi, suntem și la jumătatea campionatului”, a declarat Sorin Boiangiu pentru Sport9.ro.

Cel mai probabil la ASU Poli va sosi în perioada următoare un „număr 9” veritabil. Alb-violeții având probleme în atac prin indisponibilitatea lui Iorgovan și plecarea lui Ionaș. Sorin Boiangiu a precizat că se va concentra strict pe atribuțiile sale, dar dacă există posibilitatea nu ar ezita să discute cu potențiali sponsori pentru echipă: „Dacă voi putea aduce un sponsor la echipă, îl voi aduce cu siguranță. Voi lucra strict pe atribuțiile mele de manager sportiv, voi lucra la moralul jucătorilor, le voi da încrederea de care sunt convins că nu duc lipsă, voi munci să le-o întăresc”.

Cât despre lupta din Liga a IV-a acesta e convins că Naidin și compania pot ieși triumfători. „Lupta nu e cu Ripensia, e cu noi înșine, avem 17 finale pe care dacă le vom trata cu maximă seriozitate și cu atenție sunt convins că la final ne vom bucura de locul 1”, a conchis Boiangiu.

Următorul amical al lui ASU Poli va fi sâmbătă, cu FC Caransebeș, de la ora 11. Jocul se va disputa pe „Știința”, dar poate fi mutat la Baza 2 Politehnica în caz de timp nefavorabil.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Pe aceeași temă