Scene de teroare la un meci din Dâmbovița, înainte de Paște, pe un teren de fotbal aflat chiar lângă biserică. Spectatorii au intrat pe teren și l-au luat la bătaie pe arbitru

Marius ANGHEL 01 May. 2019, 12:34 Ligi județene
Scene de teroare la un meci din Dâmbovița, înainte de Paște, pe un teren de fotbal aflat chiar lângă biserică.** Spectatorii au intrat pe teren și l-au luat la bătaie pe arbitru

Câțiva dintre locuitorii satului Raciu, din Dâmbovița, n-au avut spirit împăciutor înainte de Paște. La meciul programat sâmbăta trecută, chiar pe terenul situat lângă biserică, cu o zi înainte de marea sărbătoare, câțiva spectatori și-au ieșit din minți, au pătruns pe teren și au sărit să-l bată pe arbitrul partidei.

Scenele regretabile de la Raciu s-au petrecut în minutele de prelungiri ale jocului dintre Pomicola Raciu și Cetatea Târgoviște, partidă în care scorul era unul egal, 1-1, și conta pentru etapa a 24-a a Ligii a 5-a Dâmbovița, Seria Nord.

După o decizie a arbitrului târgoviștean Bogdan Duțu de a da simulare în careu la o cădere teatrală a unuia dintre jucătorii Pomicolei, doi localnici prezenți pe margine, așa-ziși spectatori, au pătruns pe teren și l-au lovit pe central. După momente în care fotbalul a trecut în plan secund, Duțu a fluierat finalul partidei, iar Comisia de Disciplină și Etică a AJF Dâmbovița va avea de luat decizii dure împotriva echipei din Raciu.

„Din câte s-a văzut, arbitrul a fost lovit de doi spectatori, care au pătruns pe teren în momentul când s-a fluierat simulare la unul dintre componenții echipei din Raciu. La acea fază, spectatorii din Raciu au cerut penalty, după care, pe teren s-a creat învălmășeală în jurul arbitrului, iar doi dintre spectorii intrați pe teren l-au lovit. Nu e normal ce s-a întâmplat. Normele de securitate nu au fost respectate. Totul s-a întâmplat în minutul 90+3 al jocului. Chiar dacă a fost lovit, pentru început, arbitrul a fluierat reluarea meciului, iar apoi a fluierat sfârșitul întâlnirii”, a transmis, pentru DB Online, un om implicat în fotbalul dâmbovițean, prezent la jocul de la Raciu.

În clasamentul Ligii a 5-a Dâmbovița, Seria Nord, Pomicola Raciu ocupă locul 5, cu 41 de puncte, iar Cetatea Târgoviște e lider, cu 59 de puncte.

Foto: Info Dâmbovița

Marius ANGHEL 01 May. 2019, 12:34 Ligi județene
Pe aceeași temă