Scene de groază în Olt! Observatorul l-a umplut de sânge pe un jucător: „L-a strâns de gât și i-a adus injurii”

Marius ANGHEL 26 Nov. 2012, 14:11 Ligi județene
Scene de groază în Olt!** Observatorul l-a umplut de sânge pe un jucător:

Tensiuni în ultima etapă a turului Ligii a IV-a, unde reprezentanții mai multor echipe s-au plâns de maniera de arbitraj.

Incidente, care s-au soldat cu trimiterea unui jucător la Spitalul Județean de Urgență Slatina, s-au înregistrat la partida dintre Unirea Turia și Gloria Vișina, joc întrerupt în minutul 87, la scorul 2-1 în favoarea echipei gazdă. Președintele echipei din Vișina, Florin Sârbu, a declarat că a avut loc o bătaie generală, spectatorii au intrat pe teren, iar un jucător de la Gloria a fost lovit violent, impunându-se transportarea sa la spital. Oficialul echipei din Liga a IV-a susține că bătaia a început după ce arbitrul asistent a semnalizat eronat o poziție de ofsaid, fiind astfel anulat un gol ce ar fi putut schimba cursul jocului.

„Când echipa gazdă conducea cu scorul 2-1, arbitrul asistent Untaru ne-a anulat un gol perfect valabil pe motiv de ofsaid, deși jucătorul nostru a plecat din propria jumătate de teren. El a interpretat greșit faza și a semnalizat o poziție de ofsaid. Ai mei s-au dus la tușier să-i ceară explicații, iar jucătorii s-au luat la îmbrânceli. În acest moment, observatorul Dumitru Anton s-a repezit la jucătorul meu Marius Terci și l-a strâns de gât și i-a adus injurii. Când spiritele s-au calmat, observatorul i-a spus arbitrului să-l dea afară pe Terci. Jucătorul i-a cerut explicații observatorului, iar acesta a ripostat, l-a lovit și l-a umplut de sânge. Spectatorii au intrat pe teren, jucătorii s-au luat la harță. Purtătorul cu numărul cinci de la Unirea Turia a sărit și l-a lovit pe Filimon în zona ficatului, acesta a căzut inconștient, a stat așa 10-15 minute, a venit ambulanța și l-a transportat la spital. A fost măcel în toată regula, ajungem să ne omorâm pentru un joc de fotbal. De la observatorul Dumitru Anton a început tot scandalul. Nu am avut probleme cu jucătorii de la Turia, ci cu acest observator. Nu este normal ce a făcut. Partida s-a încheiat în minutul 87 pentru că eu am mai avut doar șase jucători în teren”, a spus Sârbu.

Observatorul din Balș, Dumitru Anton, care a fost delegat chiar la meciuri din Liga a III-a în acest tur, neagă toate acuzațiile celor de la Vișina și susține că a fost în legitimă apărare, dar că nu a existat contact între el și jucătorul de la Gloria.

„Nu este adevărat nimic, numai cei de la Vișina puteau spune aceste lucruri. Am fost în legitimă apărare. Jucătorul a venit spre mine, dar nu ne-am bătut, nu a existat contact. Nu-mi permite funcția să fac astfel de lucruri. Asistentul a semnalizat corect, a fost ofsaid, cei de la Vișina nu cunosc regulamentul. În teren au intrat și cei care erau pe marginea terenului”, a spus Dumitru Anton.

Gloria Vișina: Dobrița, Bolborea, Ciucă, Barbu, Niță, Terci, Gramnea, Ilin, I. Costea, Gruia, Filimon. Au mai jucat: Neda, Dobrița, Zamfir.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 26 Nov. 2012, 14:11 Ligi județene
Pe aceeași temă