S-a găsit antidotul la căpușe: virusul verde!

04 Jun. 2012, 12:50 Ligi județene
S-a găsit antidotul la căpușe:** virusul verde!

Virușii mici își fac loc spre Liga a IV-a după ce au bătut tocmai liderul din Liga a V-a din Cluj-Napoca, 5-2 în „Parcul Babeș” și au trecut pe primul loc. Astfel, cu o etapă înainte de final Sănătatea II a făcut un pas mare spre promovare, fiind acum la un punct distanță de Căpuș! În ultima etapă, virușii joacă la Florești II în timp ce Căpușul întâlnește acasă pe Avântul Poieni.

Doctorul Ghișa s-a băgat la joc după golul de la Brașov!

Chiar dacă au învins și în tur cu 2-1, virușii mici și-au luat măsuri. S-au întărit cu 6 jucători de la prima echipă a Sănătății, din Liga a III-a, care vineri au jucat la Brașov, contra Coronei. Printre ei, chiar și patronul-jucător, Aurelian Ghișa, care după golul de la Brașov s-a băgat la joc și la echipa a doua. A ratat două ocazii uriașe și și-a făcut autocritica la final. „Da, puteam să marchez și azi. Nu înțeleg de ce n-am făcut-o. Oricum, să mai dea și ăștia mai tineri”, a concluzionat zâmbind „Doctorul”.

„Au fost mai buni ca noi, nu avem ce comenta. Bravo lor! Sunt de lăudat și colegii mei pentru toată munca din acest sezon”
Ionuț Perde, portar AS Căpuș

e mai tare decât ! Nu le-am dat nicio șansă. Nu cred că poate cineva să conteste victoria noastră!”
Aurelian Ghișa, patron-jucător Sănătatea Cluj

„Sper să promovăm la final. Meciul cu Căpușul a fost de bună calitate. Echipa a respectat tot ce am vorbit la vestiare. Mulțumim și jucătorilor de la echipa întâi care au venit să ne ajute, dar mai ales patronului-jucător, Ghișa”
Călin Chiorean, antrenor Sănătatea II

SĂ‚NĂ‚TATEA II Cluj Napoca – AS CĂ‚PUȘ 5-2
Au marcat pentru „viruși”: Ceaca (2), Simioancă (3)
Nicoară – Chindriș, Moldovan, Roșca (Nemeș) – Trif (Man), Șerban, Simioancă (Tripon), Kiș – Gorgan, Chiorean (Ghișa), Ceaca
Rezervă: Pricop
Antrenor: Călin Chiorean

Articol scris de Cristian Cucolaș

04 Jun. 2012, 12:50 Ligi județene
Pe aceeași temă