Pui(ești) de calitate superioară

25 Mar. 2012, 14:00 Ligi județene

Revelația campionatului Ligii a IV-a buzoiene, FC Puiești și-a consolidat prima poziție în clasament după ce sâmbătă a bifat o nouă victorie. Echipa antrenată de Viorel Bodan s-a impus la limită, scor 2-1 în meciul susținut pe teren propriu împotriva Recoltei Boldu.

Gazdele au început partida decise să arate că nu întâmplător ocupă fotoliul de lider al seriei a III-a și totodată să ,,stropească” noua bază sportivă, cu un succes. Cei aproximativ 300 de spectatori aflați în tribună printre care și o mică fanfară nu au avut de așteptat prea mult pentru a vedea primul gol. Asta deoarece în minutul veteranul formației din Puiești, nimeni altul decât fostul jucător al Gloriei Buzău, Daniel Petre (11) a transformat cu precizie un penalty acordat de ,,fluieraș” pentru un presupus fault.

Oaspeții nu s-au lăsat intimidați și mizând pe cartea contraatacului au izbutit să restabilească egalitatea prin Bacîru (35) care a marcat cu un șut plasat din interiorul careului. A fost dealtfel scorul consemnat la finalul primei părți a jocului iar repriza secundă se anunța una extrem de interesantă.

FC Puiești s-a dovedit mai pragmatică în joc și după câteva ratări, unele chiar monumentale, a preluat din nou conducerea. La o acțiune ofensivă, căpitanul echipei gazdă, Rizea, îi pasează excelent lui Nicolae, care finalizează din apropiere și astfel liderul a dat lovitura de grație trecându-și în cont încă trei puncte prețioase.

,,Toate victoriile muncite sunt frumoase și știam de la început că vom avea un meci foarte greu deoarece întâlneam o adversară ambițioasă. Noi suntem o echipă în formare iar relațiile de joc încă nu s-au pus la punct dar sper ca în continuare să facem o figură frumoasă. După părerea mea a fost un joc bun și frumos care s-a apropiat de nivelul ligii a III-a. Atmosfera a fost și ea una de sărbătoare având în vedere că s-a inaugurat noua bază sportivă iar noi am vrut să le mulțumim atât autorităților locale, sponsorilor și spectatorilor cu o victorie” (antrenorul echipei FC Puiești, Viorel Bodan

,,Eu consider că după aspectul jocului, un egal ar fi fost mai echitabil. Am primit un penalty foarte ușor care după părerea mea nu a fost dar felicit echipa gazdă pentru condițiile de care dispune și îi doresc succes mai departe. Referitor la joc, echipa cea mai bună am fost noi însă au câștigat ei” (antrenorul Recoltei Boldu, Ion Profir)

,,Nu putem spune că ne-am panicat după ce au egalat oaspeții și spun că am controlat meciul. Am jucat mai bine iar victoria este una meritată. Faptul că ne menținem pe primul loc în clasament ne dă mare încredere și evident că vrem să ajungem în play-off. Sigur că totodată ne propunem să aducem cât mai multă lume la stadion. Suntem o echipă tânără, ambițioasă și abordăm fiecare partidă la victorie, iar ăsta este un lucru important” (căpitanul echipei FC Puiești, Marius Rizea)

Articol și foto de Adi SOARE

25 Mar. 2012, 14:00 Ligi județene
Pe aceeași temă